Ana SayfaGündemGaranti Bankası Taşıt Kredisi

Garanti Bankası Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası taşıt kredisi kampanyası kapsamında 100.000 Türk Lirasına kadar kredi imkanı sunmaktadır. Krediden faydalanmak isteyen müşterilerin; bankanın anlaşmalı olduğu otomobil markalarından birini tercih etmeleri gerekmektedir.

48 Aya kadar vade imkanı sunulan kampanya uyarınca müşterilere aylık yüzde 1,44 oranında faiz uygulanmaktadır.

Anlaşmalı Otomobil Markalarına Dikkat

Garanti Bankası taşıt kredisi kampanyası kapsamında finansman kullanarak araç almak isteyen müşterilerin; “Audi, Alfa Romeo, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Lancia, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Skoda, Seat, SsangYong, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen” markalı otomobillerden birini tercih etmeleri gerekmektedir. Zira banka bu markalar dışında kalan otomobil alımları için kredi imkanı sunmamaktadır.

Bankadan kredi kullanarak taşıt almak isteyen bir müşteri kasko yaptırmak zorundadır. Ayrıca müşteriye hayat sigortası yaptırılması da bankaca zaruri tutulmuştur. Ayrıca kredi vadesi boyunca taşıt üzerine rehin konulmaktadır.

Kredi Tahsis Ücreti Binde 5

Garanti Bankası taşıt kredisi kullanan müşterilerinden bir defaya mahsus olmak üzere dosya masrafı almaktadır. Kredi tahsis ücreti adı altında alınan bu meblağ, müşterinin çektiği kredi tutarının binde beşi oranındadır. 100.000 Türk Lirası kredi kullanan bir müşteri bankaya 500 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödemek durumundadır.

48 ay vadede geri ödemek üzere 100.000 Türk Lirası kredi kullanan müşteri; KASKO primi, hayat sigortası poliçe primi, kredi tahsis ücreti ve taşıt rehin ücreti olmak üzere toplamda 2.800 Türk Lirası masraf ödemesi yapacaktır.

100.000 Türk Lirası finansman alan müşteri bankaya 48 ay boyunca aylık 3.100 Türk Lirası kredi taksiti ödeyecektir. Kredi borcu tamamlandığında bankaya yapılan toplam ödeme tutarı 148.000 Türk Lirasını bulacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.