Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Yüzde 20 Peşinatla Konut Kredisi

Vakıfbank’tan Yüzde 20 Peşinatla Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan Düşük Faizli Konut Kredisi

Konut kredisi almak üzere tercih edebileceğiniz bankalardan biri olan Vakıfbank avantajlı konut kredisi paketiyle dikkat çekiyor. Hem kredi faiz oranları düşük olan hem de esnek ödeme seçenekleriyle sizlere sunulan bu kredi kampanyası az miktarda peşinatı olan herkese veriliyor. Vakıfbank konut kredisi kampanyasında peşinat oranı yüzde 20’dir. Konut kredisi faiz oranları bakımından şu anda en avantajlı bankalardan birinin Vakıfbank olduğunu ifade edebiliriz.

Vakıfbank konut kredisi kampanyasına sadece Vakıfbank şubelerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzun ardından ekspertiz ekibi evi inceler ve evin değerini belirler. Bu aşamadan sonra ev değerinin yüzde 80’i kadar kredi almaya hak kazanırsınız. Vakıfbank’tan 50 bin liralık bir konut kredisi aldığınızda yaklaşık olarak 1050 lira masraf ödemeniz gerekiyor.

Sarı Panjur Halden Anlayan Konut Kredisi olarak sizlere sunulan bu kredi kampanyası için 120 aya kadar vade talep edebilirsiniz. Aldığınız krediyi 10 yılda geri ödemek istediğinizde kredi faiz oranı yüzde0,95 oluyor. Vakıfbank konut kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 0,95 ile yüzde 0,80 arasında değişiklik gösterir. Yani her ihtimalle bankadan 1 puanın altındaki kredi faiz oranlarıyla konut kredisi alabiliyorsunuz.

Vakıfbank konut kredisi kampanyasından faydalanan kişiler banka tarafından 3. Kişilere ödenene masrafların tamamını ödemek zorundadırlar. Bunlar ipotek tesis bedeli, ekspertiz ücreti, DASK prim miktarı, sigorta prim tutarı olarak sıralanabilir.

Eğer kredi kampanyasından 50 bin liralık bir kredi alarak faydalanırsanız bankaya ödemeniz gereken aylık taksit miktarı 700 lira olacaktır. Bu şekilde 120 ay boyunca ödeme yaptığınızda masraflar da dâhil olmak üzere bankaya toplamda 85 bin 64 lira ödeme yapmış olursunuz. Kredi hakkında detaylı bilgi almak için Vakıfbank internet sitesini ziyaret edebilir, çağrı merkezini arayabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.