Ana SayfaKredilerGaranti Bankası Sonbahar Kredisi Devam Ediyor!

Garanti Bankası Sonbahar Kredisi Devam Ediyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası’ndan Yüksek Miktarlı İhtiyaç Kredisi

İhtiyaçlarınız için kredi başvurusunda bulunacağınız bankaların çoğu sizlere 20 bin liradan daha fazla kredi vermez. Ancak Garanti Bankası mevcut kampanyası sayesinde sizlere yüksek miktarlı kredi fırsatı sunuyor. Öyle ki bankadan 100 bin liraya kadar kredi alabiliyorsunuz. Garanti Bankası Sonbahar Kredisi kampanyası şu anda yürürlükte olsa da kredi kampanyasının süresi yakın zamanda dolacak. Yüksek miktarlı kredi almak isteyen kişiler kredi kampanyası sona ermeden bu fırsatı değerlendirebilirler.

Garanti Bankası Sonbahar Kredisi kampanyasından 48 ay vadeli olarak faydalanıldığında kredi faiz oranı yüzde 1,27 oluyor. Bu kredi faiz oranı 48 ay vadeli 40 bin lira kredi için geçerlidir. Eğer kredinin miktarı ve vadesi değişirse kredinin faiz oranı da değişiklik gösterebilir.

Garanti Bankası Sonbahar Kredisi standart ihtiyaç kredisi kampanyalarından biridir. Sadece bu kredinin farkı diğer kredilere nazaran daha yüksek miktarlı olarak verilmesidir. Dolayısıyla kredinin diğer özelliklerinin ihtiyaç kredileriyle aynı olduğunu belirtebiliriz. Bu bağlamda Sonbahar Kredisi için talep edilebilecek maksimum vade 48 aydır. Krediye başvuru yaparken vade seçeneğini 3 ay ile 48 ay arasında belirliyorsunuz.

40 bin liralık bir ihtiyaç kredisi almak istediğinizde Garanti Bankası’na 200 lira kredi tahsis ücreti ödersiniz. Buna ek olarak bankaya sigorta prim tutarlarını da sizin ödemeniz gerekiyor. Sigorta prim tutarları müşterinin durumuna göre değişiklik gösterebilir. Garanti Bankası Sonbahar Kredisi için belirlenen taksit tutarlarına vergiler dâhildir.

40 bin liralık ihtiyaç kredisi alarak bu kredi için 48 ay vade talep ettiğinizde aylık olarak bankaya 1181 lira ödemeniz gerekir. Bu şekilde 48 ay boyunca ödeme yaptığınızda bankaya toplamda ödemiş olacağınız miktar 56 bin 889 lira olacaktır. Krediye başvuru yapmak için Garanti Bankası internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.