Ana SayfaKredilerHalk Bankası’ndan 1.500.000 Türk Lirası KOSGEB Faiz Destekli Yerli ve Yeni Makine...

Halk Bankası’ndan 1.500.000 Türk Lirası KOSGEB Faiz Destekli Yerli ve Yeni Makine Teçhizat Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halk Bankası’ndan bir destek de KOBİ’lere geldi. İşletmesini büyütmek isteyen yerli girişimciler Halk Bankası’ndan KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) desteği ile kredi kullanabileceklerdir.

Düşük kredi faiz oranları, esnek ve kolay ödeme seçenekleriyle sunulan KOSGEB destekli yerli ve yeni makine teçhizat kredisi Halk Bankası tarafından verilmekle birlikte KOSGEB tarafından da gözetilmektedir. Zira kampanya uyarınca kredi faizinin tamamı KOSGEB tarafından karşılanmaktadır.

Azami Miktar 1.500.000 Türk Lirası, Son Gün 11 Kasım!

Halk Bankası ile KOSGEB arasında imzalanan protokol uyarınca verilen kredide azami tutar tam 1 buçuk milyon Türk Lirasıdır. Bu tutar yerli ve yeni kredi alımlarında kullanılabilecektir. KOSGEB Faiz Destekli Yerli ve Yeni Makine Teçhizat Kredisi almak isteyen işletmenin; KOSGEB’e kayıtlı olması gerekmektedir.  Söz konusu işletmenin çalışan sayısı 250’yi geçmemelidir. Halk Bankası’ndan kredi kampanyası uyarınca kredi başvurusunda bulunacak olan işletmelerin vergi ya da SGK borçlarının olmaması gerekmektedir.

Halk Bankası tarafından verilen bu krediden yararlanmak isteyen işletmeler sadece aldıkları anaparayı geri ödemekle yükümlüdürler. Anaparaya işleyecek faiz miktarı KOSGEB tarafından karşılanarak bankaya ödenecektir. Bu sayede işletmeler ekstra faiz yükü ile karşılaşmayacaklardır. Kredi geri ödemesi de işletmelere göre düzenlenmiştir. Kredi kampanyasından faydalanacak işletmelerden ilk 6 ay geri ödeme istenmemektedir. Sonrasında ise 3 er aylık taksitler ile 36 ay vadelendirilen kredi anaparası bankaya geri ödenebilecektir. Kredi başvurusunun son tarihi 11 Kasım olması hasebiyle, kampanyadan yararlanmak isteyen işletmelerin acele etmesi önem arz etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.