Ana SayfaKredilerİş Bankası "Turizm Sektörü Destek Paketi"

İş Bankası “Turizm Sektörü Destek Paketi”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası hemen her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de müşterilerine finansman sağlıyor. Turizm sektöründe hizmet veren firmaların her türlü ihtiyacına likidite sağlayabilmek, firmaların büyümesine yardımcı olmak ve ekonomiyi canlandırmak amacı ile banka müşterilerine “Turizm Sektörü Destek Paketi” sunmaktadır. Paket kapsamında birçok hizmetin yanı sıra banka “Turizm İşletme Kredileri” ve “Turizm Yatırım Kredileri” sunmaktadır.

Turizm işletme kredilerinde banka, işletmenin tamir, bakım, tedarikçiden mal alma, yenileme gibi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik finansman sağlamaktadır.

Turizm İşletme Kredileri Kendi İçinde Çeşitlenmektedir

-Türk Lirası Taksit Ödemeli Turizm İşletme Kredisi: Söz konusu kredi 36 aya kadar olan vadelerde ödenebilmektedir. Ödeme plan aylık eşit taksitlerle yapılabildiği gibi sezona göre esnek ödemeli de yapılabilmektedir.

– BCH Şeklinde Türk Lirası Turizm İşletme Kredisi: Söz konusu kredi kapsamında sağlanılan finansman 12 aya varan vadelerde ödenebilmektedir. 3 yahut 6 ayda bir faiz ödemesi ve vade sonu ana para ödemesi yapılabilmektedir.

– BCH Şeklinde Turizm İşletme Döviz Kredisi: Kredi koşullarından faydalanarak likidite sağlayan bir müşteri 3 veya 6 ayda bir faiz ödemesi ve vade sonunda ana para ödemesi yapabilmektedir. Müşteri söz konusu krediyi azami 12 ay vade ile kullanabilmektedir.

– Taksit Ödemeli Dövize Endeksli Kredi: Kredi dahilinde finansman sağlayan müşteri kredi geri ödemelerini aylık eşit taksitlerle ya da nakit girdisinin yoğun olduğu sezonlara göre belirlenen esnek ödeme planı ile yapabilmektedir. Müşteri kredi geri ödemesini 36 ay vadede tamamlamak durumundadır.

İş Bankası Turizm sektörü destek paketi kapsamında firmalara “Yatırım Kredileri” de sunmaktadır. Yatırım Kredileri kapsamında banka yeni tesis yapımı ve kapasite artırımına yönelik yatırımlar, işletmenin ihtiyacı olan makine ve ekipman alımları için yapılan harcamalara yönelik giderlere finansman sağlamaktadır. Yatırım kredileri kapsamında kullanılan kredi geri ödemeleri esnek ödeme planları, uygun faiz oranları ve 60 aya kadar olan vadelerle yapılabilmektedir. Paket kapsamında kredi kullanmak isteyen müşteriler faiz oranları hakkında bilgi alabilmek için İş Bankası şubelerini ziyaret edebilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.