Ana SayfaKredilerING Bank’tan 4 Bin Liraya Kadar Kefilsiz Mini Kredi

ING Bank’tan 4 Bin Liraya Kadar Kefilsiz Mini Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşteri ihtiyaçlarına özel kredi kampanyaları düzenleyen ING Bank, şimdi de “Mini Kredi’yi” müşterilerin hizmetine sunuyor. Mini kredi ile düşük miktarlarda ihtiyacınız olan nakdi, uzun vade süresi ve avantajlı koşullarla ING Bank’tan sağlayabilirsiniz.

ING Bank mini kredi kampanyası kapsamında 4 bin Türk Lirası’na kadar olan müşteri ihtiyaçlarına finansman sağlayabilmektedir. Mini kredi kampanyası dahilinde banka aylık yüzde 1,99 faiz oranı uygulamaktadır. Banka söz konusu kampanya kapsamında kullanılan krediyi 12 ile 48 aya kadar vadelendirebilmektedir. Böylece müşteri, 4 bin Türk Lirası’na kadar kullandığı krediyi uzun vadede, ekonomik sıkışıklık yaşamadan ödeyebilmektedir.

Kredi Tahsis Ücreti Binde 5!

ING Bank mini kredi koşullarına göre kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı olarak bilinen kredi tahsis ücreti, sağlanan finansman tutarının yüzde 0,5’i (binde 5) kadardır. Banka kredi kampanyası dahilinde kefilsiz likidite sağlayabilmekte, fakat gerekli gördüğü durumda kefil ve gelir belgesi talep edebilmektedir.

Mini Kredi kampanyası kapsamında 4 bin Türk Lirası kredi kullanmak isteyen müşteri aylık 1,99 faiz oranından faydalanabilecektir. Sağlanan finansman geri ödemesi 48 ay vadede yapıldığı takdirde, müşteri aylık takribi 166,88 Türk Liralık taksitlerle ödemesini gerçekleştirecektir. Kullanılan 4 bin Türk Lirası kredinin aylık toplam maliyet oranı yüzde 2,4201 olacaktır. Bahse konu kredinin yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 33,2370 olacaktır. ING Bank müşterisine sağladığı kredi için 20 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil edecektir.

Mini kredi kampanyası dahilinde banka hayat sigortası yapılmasını talep edebilmektedir. Hayat sigortası poliçe bedeli müşteriye ait olup; müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullanılan kredi miktarına, faiz oranına ve vade süresine bağlı olarak farklılık arz etmektedir. Yukarıda verilen maliyet hesaplarına kredinin tüm masraf ve vergileri dahil edilmiştir. Hayat sigortası bedeli maliyet oranlarına dahil değildir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.