Ana SayfaKredilerBurgan Bank İpotekli İhtiyaç Kredisi

Burgan Bank İpotekli İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank “İpotekli İhtiyaç Kredisi” ile nakde ihtiyacı olan müşterilerine finansman sağlıyor. Nakit sıkışıklığı nedeniyle oturduğu ev ya da işyeri gibi bir gayrimenkulünü satmayı düşünen müşteriler; herhangi bir gayrimenkul satışına gerek kalmadan, sadece elden çıkarmayı düşündüğü gayrimenkulleri ipotek ederek, “İpotekli İhtiyaç Kredisi” kapsamında finansman sağlayabilmektelerdir.

Burgan Bank bahse konu kredi dahilinde azami kredi vadesini 48 ay olarak belirlemiştir. İpotekli ihtiyaç kredisi uyarınca uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,99’dur. Vade süresine göre faiz oranı farklılık göstermemektedir. İpotekli ihtiyaç kredisi kapsamında Burgan Bank kullanılan kredi tutarının yüzde 0,5’i oranında kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. Ayrıca ipotek konusu gayrimenkul için ekspertiz ücreti ve ipotek tesis bedeli talep etmektedir.

Örnek Hesaplama!

İpotekli ihtiyaç kredisi koşullarına göre banka, ipotek konusu gayrimenkule konut sigortası ve müşteriye de hayat sigortası yaptırılmasını zorunlu tutmuştur. Burgan Bank bahse konu kredi uyarınca ipotek konusu gayrimenkulün ekspertiz değerinin maksimum yüzde 50’sine kadar finansman sağlayabilmektedir.

Bahse konu kredi dahilinde 36 ay vadede kredi geri ödemelerini tamamlama sözü ile 50 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri aylık yüzde 1,99 faiz oranından yararlanacaktır. 36 ay vade ile kullanılan kredinin aylık maliyet oranı yüzde 2,02’dir. 50 bin Türk Lirası kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 24,25’tir. İpotekli ihtiyaç kredisi dahilinde 50 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri 36 ay boyunca aylık takribi 2 bin 86 Türk Lirası civarında taksitlerle kredi geri ödemesi yapacaktır. Vade sonunda toplam ödenen miktar 75 bin 84 Türk Lirası civarında olacaktır.

Burgan Bank ipotekli ihtiyaç kredisi kapsamında takribi 250 Türk Lirası ipotek tesis bedeli ve 550 Türk Lirası civarında da ekspertiz ücreti tahsil edecektir. Bunlara ek olarak banka 250 Türk Lirası kredi tahsis ücreti talep edecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.