Ana SayfaKredilerŞekerbank’tan “Yepyeni Kredi” Kampanyası

Şekerbank’tan “Yepyeni Kredi” Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik yeni kredi ürünleri oluşturmaya devam ediyor. Eğitimden sağlığa, konuttan taşıta, tatilden düğüne kadar hemen her ihtiyaç için kredi imkanı sunan Şekerbank, şimdi de “Yepyeni Kredi” hizmeti ile müşterilerine destek oluyor.

Şekerbank Yepyeni ihtiyaç kredisi; anne adayları ve henüz anne olmuş, 2 yaşına kadar çocuğu olan annelere sağlanan bir kredi imkanıdır. Yepyeni kredi ile doğum masrafları ve çocuğun masrafları karşılanabilmekte ve anne nakit sıkıntısı yaşamadan bebeğini büyütebilmektedir.

Kampanya Kapsamında Azami Vade 48 Ay!

Kredi koşullarından faydalanarak finansman sağlayan anne ve/ veya anne adayı uzun vade süresi ve avantajlı faiz oranlarından yararlanmaktadır. Yepyeni ihtiyaç kredisi dahilinde 48 aya kadar olan vadelerde kredi geri ödemesi yapılabilmektedir. Bahse konu tüketici kredisi kapsamında banka aylık yüzde 1,48 faiz oranı uygulamaktadır.

Yepyeni kredi uyarınca banka kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi tutarının yüzde 0,5’i (binde 5) oranındadır. Şekerbank söz konusu tüketici kredisi dahilinde müşteriden hayat sigortası yaptırmasını talep edebilmektedir. Kredili hayat sigortası müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullanılan kredi tutarına, vade süresi ve faiz oranına bağlı olarak farklılık göstermektedir.

Şekerbank’ın yepyeni kredi hizmeti koşullarından faydalanarak 10 bin Türk Lirası likidite sağlayan müşteri aylık yüzde 1,48 faiz oranından faydalanacaktır. Kullanılan 10 bin Türk Lirası kredi 48 ay vadede ödenmek istediği taktirde aylık 311,34 Türk Lirası taksitlerle ödeme yapılacaktır. Banka bahse konu kredi için 52,5 Türk Lirası kredi tahsis ücreti (Banka Sigorta Muameleleri Vergisi Dahil) tahsil edecektir. Yepyeni kredi ürünü dahilinde kullanılan 10 bin Türk Lirası kredinin aylık toplam maliyet oranı 1,9910 olacaktır. Kredinin yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 23,8917 olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.