Ana SayfaEkonomiTürkiye İş Bankası’ndan LYS’de Derece Yapan Öğrencilere 1000 TL

Türkiye İş Bankası’ndan LYS’de Derece Yapan Öğrencilere 1000 TL

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası’ndan Başarılı Gençlere Destek

Türkiye İş Bankası’nın yıllardır eğitime destek kapsamında devam ettirdiği onlarca projeye bir yenisi de 2016 yılının son günlerinde eklendi. Altın Gençler Projesi ile LYS sınavlarında derece elde eden öğrencileri ödüllendiren Türkiye İş Bankası bu sınavlarda başarılı olan 185 gence ödül verdi. Ödüller LYS sınav türlerinin bazıları için verildi.

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’nin katıldığı ödül töreninde 185 öğrenciye ödülleri verildi. Türkiye İş Bankası’nın genel müdürlük binasında yapılan toplantıya öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Sınavlarda derece elde eden 185 öğrenciye 1000’er liralık para ödülünün yanı sıra Avrupa’da trenle seyahat etmeyi sağlayan bilet hediye edildi. Bu ödüllerle birlikte 1971 yılından bu yana eğitime destek projeleriyle ön plana çıkan Türkiye İş Bankası toplamda 3 bin gence ödül vermiş oldu.

Ödül töreninde konuşma yaparak gençlere hitap eden Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali öğrencilerin velilerinin kutlayarak eğitimin önemini vurguladı. Altın Gençler Projesi’nin gençlerin başarılarını desteklediğini ifade eden Adnan Bali Türkiye İş Bankası’nın ilk kez ödül verdiği kişilerin şu anda 60 yaşını geçtiğini, bu kişilerden bazılarının şu anda Türkiye İş Bankası bünyesinde hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

Gençlere hitabında Türkiye bilim ve akılla yapılacakların en iyisini yapmak durumunda diyen Adnan Bali hayatın zekilerden çok disiplinlileri ödüllendirdiğini ifade etti.

Bir başarı hikâyesi olarak Türkiye İş Bankası’nın 92 yıl önce 2 şube, 37 çalışan ve 1 milyon lira sermaye ile yola çıktığını, şu anda Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olduğunu ifade eden Adnan Bali gençlere hayatlarında başarı diledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.