Ana SayfaEkonomiŞimşek’in Resmi 151 Bin Liraya Satıldı

Şimşek’in Resmi 151 Bin Liraya Satıldı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in tablosu Türkiye Alzheimer Derneği yararına yapılan açık arttırmada yeni sahibini buldu.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in de arasında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin Türkiye Alzheimer Derneği yararına yaptığı resimler açık artırma ile satıldı. Gecede en çok ilgi gören Başbakan Yardımcısı Şimşek’in resmi, 151 bin TL’ye alıcı buldu.

Çırağan Sarayı dün gece Türkiye Alzheimer Derneği yararına yapılan açık arttırmaya ev sahipliği yaptı. Açık arttırmaya iş dünyasının önde gelenleri, sanatçılar ve sanatseverler katıldı. Görkemli gecenin sunuculuğunu Ferhan Tülmen üstlendi. Okan Karacan ise müzayedeyi yönetti. Bir Resim Yap projesi kapsamında iş dünyasının önemli isimlerinin, siyasilerin ve sanatçıların yaptığı tablolar açık arttırmayla satışa çıktı. Gecede Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen de yer aldı.

Görücüye çıkan resimler arasında Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in tablosu büyük ilgi gördü. Geceye eşiyle birlikte katılan Şimşek resmine olan ilgiden oldukça memnun kaldı. Türkiye Alzheimer Derneği yararına yapılan açık arttırmada Şimşek’in resmi 151 bin liraya satıldı.

İş dünyasının ve sanatçıların bir araya geldiği gecede açık arttırmayla yeni sahiplerini bulan tabloların gelirlerinin ise Türkiye Alzheimer Derneği’ne bağışlandığı kaydedildi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek açık arttırma öncesinde bir konuşma yaptı. Resmini alacak kişiyi Başbakanlık Ofisi’nde ya da evinde konuk edeceğini söyleyen Şimşek, “Maliye bakanı olsaydım” diyerek sözlerine devam etti. Müzayede esnasında Şimşek’in resmi katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Sonunda sahibini bulan tablo 515 bin liraya satıldı. Fakat alıcı isminin açıklanmasını istemedi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek satışın ardından alıcı kişiye altı yüz bin hasta adına teşekkürlerini sundu. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.