Ana SayfaEkonomi2B Arazisinde Son Dakika Gelişme! Ek Süre Verildi

2B Arazisinde Son Dakika Gelişme! Ek Süre Verildi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2B Arazisi Satın Alacaklara Müjde!

 Maliye Bakanı 2B arazisi için başvuru yapmış olan fakat ödemesini yapamamış olan vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde önemli açıklamalar yapan Bakan Naci Ağbal, 2B arazilerine yönelik flaş gelişmeyi açıkladı.

Maliye Bakanı, 2B arazisi almak için başvurusunu ilgili kuruma yapmış ama söz konusu taşınmazın ödemesini yapamamış ya da taksitlerini ödeyememiş vatandaşlara müjde dedi. Bakanın açıklamasına göre söz konusu şartları yerine getiremeyen kişilere ödemeler için ek süre verildi. Ek süre altı ay olarak açıklandı. Bu zaman zarfında bu vatandaşlar yanında, 2B arazisine talip olan vatandaşlarda başvurularını yapma imkanı elde etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında yetkililerle bir araya gelen Maliye Bakanı, yetkililerden kentteki sanayi bölgeleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Kentin, Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Bakan Naci Ağbal, “Sakarya’da toplam sekiz adet organize sanayi alanının varlığına işaret ederek “ Bu bölgelerden dört tanesi aktif olarak Türkiye sanayisine katkı sağlıyor” dedi.

Sakarya’nın her geçen gün biraz daha geliştiğini söyleyen Bakan, gelecek yıllarda kentin önünün açık olacağını belirtti. Maliye Bakanı kentin ekonomik alandaki faaliyetlerin artacağına vurgu da yaptı.

Sakarya’da büyük bir girişimci potansiyeli var” diyen Bakan kentin, umut veren şehirlerarasında ilk sırada olduğunu söyledi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Sakarya’nın gerek beşeri iş gücüyle gerek coğrafi konumuyla sanayi alanının öncü kentleri arasına girmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek “ Ülke ekonomisinde bu kente büyük görevler düşüyor” dedi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.