Ana SayfaEkonomiDow Jones Ve S&P 500 Gün Sonunda Değer Kazandı

Dow Jones Ve S&P 500 Gün Sonunda Değer Kazandı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ABD Hisseleri Yükseldi

Hafta başından buyana küresel piyasalarda azalan risk iştahı ve yükselen faiz oranlarının etkisi ile gerileyen ABD hisse senedi piyasaları haftanın dördüncü işlem gününde azda olsa değer kazandı. Haftanın dördüncü işlem gününde ABD hisse senedi piyasaları Sanayi, Hammadde ve Kamu Hizmetleri sektörlerindeki hisse senetlerinin değer kaybı ile dalgalandı.

ABD hisse senedi piyasalarının yakından takip edilen gösterge endeksi Dow Jones üç günlük düşüş evresinden sonra yükselişe geçti ve gün içerisinde en yüksek 20.900,57 puanı görürken en düşük 20.777,16 puanı gördü. Dow Jones Endeksi haftanın dördüncü işlem gününü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,01 artışla 20.858,19 puanda tamamladı.

ABD hisselerinin büyük bir çoğunluğunu kapsayan S&P 500 Endeksi güne kısa süreli bir düşüşle başalarken gün içerisinde en yüksek 2.369,08 puanı ve en düşük 2.354,54 puanı gördü. ABD hisse senedi piyasalarının önemli gösterge endeksi S&P 500 Endeksi haftanın dördüncü işlem gününü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,08 artışla 2.364,87 puanda tamamladı.

Haftanın dördüncü işlem gününde New York Borsası’nda işlem gören 862 hisse senedi değer kazanırken 2292 hisse senedi günü değer kaybı ile tamamladı ve 59 adet hisse senedinin değerinde bir değişiklik olmadı.

NASDAQ Borsası’nda ise Perşembe günü 1393 hisse senedi değer kaybederken 1064 hisse senedi günü yükselişle tamamladı ve 132 adet hisse senedi sabit kaldı.

Ayrıca iyi bir yükseliş yakalan ABD 10 yıllık hazine tahvilleri faiz oranı Perşembe günü de yükselişine devam etti ve 2 baz puan artarak 2.578’e ulaştı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.