Ana SayfaEkonomiHepsiburada’dan Bahar İndirim Fırsatı!

Hepsiburada’dan Bahar İndirim Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hepsiburada “21 Mart ilkbahar İndirimi” Kampanyalı Satışlarına Başladı

Hepsiburada.com büyük bir indirim için hazırlıklarını tamamladı. İlkbaharın gelişine özel olarak düzenlenecek kampanya ile yüzlerce ürün indirimli olarak satışa sunulacak.

21 MART İLKBAHAR İNDİRİMİ FIRSATI

Hepsiburada.com tarafından yapılan açıklamaya göre “21 Mart İlkbahar İndirimi Kampanyası” dahilinde yüzlerce ürüne yüzde elliye varan indirimler uygulanacak. en iyi fiyatın geçerli olacağı bildirilen açıklamada “En Uzun Gece” indirimi gibi bir indirimin söz konusu olacağı belirtildi.

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER

Türkiye’deki en büyük e-ticaret platformları arasında yer alan hepsiburada.com bu indirimle satışlarını arttırmayı hedefliyor. Yüzde 50 oranlarına varacak indirime vatandaşların ilgisinin büyük olacağı bekleniyor.

BÜYÜK İNDİRİM 17.00’DA BAŞLADI

Hepsiburada.com yaptığı açıklamada “21 Mart İlkbahar İndirimi Kampanyası” indirimlerinin 20 Mart pazartesi günü başlayacağını açıkladı. Saat 17.00’da başlayacak indirim 21 Mart tarihinde sona erecek. İndirimli satışlardan alış veriş yapmak isteyen tüketiciler saat 23.59’a kadar satın alma işlemlerini yapmak zorunda olacak. Açıklanan saatten sonra tüm indirimli ürünlerin fiyatları eski seviyeye çıkacak. Kampanya dahilince binlerce ürüne hem indirim hem de sepette ek yüzde elli indirimin uygulanacağı kaydedildi.

Hepsiburada.com indirimli ürünlerinin geniş bir yelpaze için geçerli olduğu açıklandı. Ürünler arasında elektronikten en küçük alete kadar her şey mevcut mevcut olacak. 100 ürüne uygulanan süper indirim stoklarla sınırlı olacak.

Bunların yanı sıra 350 ürünün fiyatı indirimle birlikte sabit hale getirilecek. Farklı ürünler beş, on ve on beş TL olarak satışa sunulacak. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.