Ana SayfaGündemUcuz Uçak Bileti Almak İçin Önemli Öneriler

Ucuz Uçak Bileti Almak İçin Önemli Öneriler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ucuz uçak bileti almak için bileti illaki haftalar öncesinden almak gerekmiyor. Bunun için bazı ufak tüyolara dikkat etmek yeterli olacaktır. 

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatil sezonu açılmaya başladı. Yaz aylarında seyahatlerin artacağı düşünüldüğü zaman insanların pek çocuğu ucuz uçak bileti bulmak için harekete geçti. Genellikle aylar öncesinden alınan biletlerin daha ucuz olduğu bilindiği için binlerce kişi uçak bileti araştırmalarına başlamış oldu. Ancak aylar öncesinden alınan biletler programda yapılan ani ve zorunlu değişiklikler ile birlikte tamamen yanabildiği için daha büyük zararlara neden olabiliyor.

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre ucuz uçak bileti almanın tek yolu önceden alınan biletler olmuyor. Bazı küçük tüyolara dikkat ederek en az yüzde 25 oranında ucuz bilet almakta mümkün hale gelecek. Genellikle uçak bileti alırken gidiş ve dönüş zamanlarını çarşamba, perşembe günlerinde denk getirmek haftanın ortası olmasından dolayı bilet fiyatlarının daha ucuz olmasına neden olacaktır. Tatil yörelerine gidiliyorsa gidiş biletini pazar gününe, dönüş biletini ise cumartesi gününe almak seyahat harcamalarında önemli düşüşlere neden olacaktır. Özellikle gece vakti yapılan uçuşlar gün içerisindeki uçuşlara göre daha cazip fiyatlara alınabilir. Uçuş tarihi belirlendikten sonra havayolu şirketlerinin kampanyalarına bakmak önemlidir. Erken rezervasyon dışında da ucuz uçak bileti bulmak hayal olmaktan çıkacaktır. 

Biletler genellikle kampanyaların en yoğun olduğu salı günü alınmalıdır. Online olarak alınan biletlerin üzerine kar konulmadığı için daha uygun fiyatlı olacaktır. Özel günlerde bilet alımından kaçınılmalıdır aksi takdirde iki üç katı fiyatına bilet satın alınabilir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.