Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürk Ekonomi Bankası (TEB) Mimar Alımı Yapacak!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Mimar Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası, bünyesinde istihdam etmek üzere mimar kadrosuna personel alımı gerçekleştirecek.

Türk Ekonomi Bankası üniversitelerin Mimarlık fakültelerinden “Mimar” ünvanı ile mezun olmuş adaylar arasından personel alımı gerçekleştirecek. Adayların şantiye yönetimi ve proje yönetimi alanlarında en az beş yıllık deneyimli olmasına önem veren Türk Ekonomi Bankası, aynı zamanda inşaat ve tadilat projelerinde plan, program ve kontrol aşamasında bilgi birikimine sahip olmasına, tecrübeli olmasına önem veriyor.

Türk Ekonomi Bankası istihdam edeceği mimarların müteahhit firmalar ve proje tedarikçilerini yönetebilecek beceriye sahip olmasını önemser iken, adayların aynı zamanda iyi derecede bir İngilizce hakimiyeti olmasına önem veriyor. Hakediş uygulamalarında ve prensiplerinde hakimiyet sağlayabilecek adayların banka iş başvurusu yapmasını talep eden banka, Autocad ve Microsof Office programlarına da hakim olunmasını önemsiyor.

Mimar pozisyonunda istihdam edilecek olan adayların yüksek tempolu iş yoğunluğu içerisinde çalışabilmesine, esnek çalışma saatlerinde konsantrasyon kaybı yaşamamasına, seyahat engelinin bulunmamasına önem verirken, adayların organizasyon, koordinasyon ve yönetim alanında sahip olunan becerilerin de gelişmiş olmasını önemsiyor. İstihdam edilecek erkek adayların askerlik görevinin tamamlanmış olmasına da önem veren TEB, kurumsal iş süreçlerine, disiplinlere hakim olunmasına ve aktif olarak araç sürebiliyor olmasına da önem veriyor.

TEB Mimar Kadrosu Yapılacak İş Tanımı

Türk Ekonomi Bankası (TEB) istihdam edilecek mimarların tüm genel müdürlük binaları ile şubelerde kaba inşaat, ince inşaat, dekorasyon ve renovasyon aşamasında gerekli görevleri üstlenmesini, inşaat süreçlerinde; mekanik, elektrik, bilgi işlem ve bankacılık birimleri arasındaki koordinasyon konusunda başarı göstermesine, TEB’in yeni şube lokasyonu için araştırmalarını yapmasını talep ediyor.

İş Başvurusu ve Detayları

Türk Ekonomi Bankası tarafından 14 Kasım 2017 tarihinde güncellenen banka personeli alımı ilanına gerekli şartları sağlayan adaylar 12 Ocak 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan  bağlantı vasıtası ile iş başvurusu yapabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-mimar-1748733?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.