Ana SayfaDiğer İş İlanlarıHazine Müsteşarlığı Personel Alımlar Yapıyor! Son Başvuru: 5 Ocak 2018'de!

Hazine Müsteşarlığı Personel Alımlar Yapıyor! Son Başvuru: 5 Ocak 2018’de!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Başbakanlığa bağlı Hazine Müsteşarlığı ilgili kadrolarında istihdam etmek için kamu personel alımları yapacak.

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden kamu personel alımları yapacağını duyuran Hazine Müsteşarlığı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı kadrolarına personel alımları gerçekleştirecektir. Alım yapılacak alanlar Hukuk, Endüstri Mühendisliği, Maliye, Matematik, İktisat, İstatistik, İnşaat Mühendisliği olup,  adaylar sınava tabi tutulacaklardır. Adayları 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde yer alan şartları taşımaları istenip, sınavın yapılacağı yılın Ocak döneminin ilk gününden itibaren 35 yaşın altında olması istenmektedir.

Adayların kamu haklarından yoksun olmaması istenip, en az 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olunması gerekmektedir. Bu bölümler; iktisat, işletme, mühendislik fakülteleri, hukuk ve siyasi bilimler olup, diğer fakültelerin matematik ve istatistik bölümlerinden mezun olan adayların da sınava katılım hakları bulunmaktadır.

Söz konusu kamu personel alımı kapsamında adayların 21, 27 ve 28 Mayıs 2017 tarihinden yapılan KPSS’nin ilgili puan türünden en az 75 puan almış olmaları istenmektedir. Bir diğer kriter ise YDS’dir. Adayların YDS’den en az C seviyesinde puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenen Belgeler

Adayların Hazine Müsteşarlığı iş ilanı başvurusunda Müsteşarlığın internet sitesinde yer alan ya da Personel Dairesi Başkanlığı’ndan temin eden İş Talep Formu’nu eksiksiz olarak doldurmaları ve imzalamaları, yüksek öğrenimden mezun olduklarını gösteren belgeyi ya da diplomayı, KPSS puanlarını gösteren belgenin fotokopisini, benzer şekilde YDS belgelerinin fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir.

5 Ocak Son Gün!

Başvuruların 5 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Başvuru için 2 farklı yöntem vardır. Bunlardan biri Hazine Müsteşarlığının resmi internet sitesinden online olarak yapmak. Bir diğeri ise Müsteşarlığın Ankara’da bulunan adresini ziyaret ederek şahsen yapmak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.