Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk, Uygulama Yönetimi Uzmanı Alımları Yapacak!

Albaraka Türk, Uygulama Yönetimi Uzmanı Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası, AR-GE, Bilgi İşlem ve Finans departmanlarında istihdam etmek üzere Uygulama Yönetimi Uzmanı alımları yapacak.

Uygulama Yönetimi Uzmanı İş İlanı Detayları

Yayınlanan banka personel alımları kapsamında adayların Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği ya da benzer bölümlerinden mezun olunması istenip, tüm adayların ileri seviyede İngilizce bilgilerinin olması, en az 1 sene olmak üzere orta katman sistemlerinde deneyim sahibi olmuş olmaları, Orta Katman sistemlerinin tasarım, kurulum, bakım ve yönetimi kapsamında performanslarının izlenmesi, gerekli tüm düzenlemelerin yapılması hakkında bilgi sahibi olmaları istenmektedir.

Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli olan adayların banka iş başvurusu yapmalarını isteyen Albaraka Türk, tüm adayların BT problem, olay ile genel alt yapı süreçlerinin yönetimi kapsamında asgari düzeyde bilgili ve aynı zamanda da ilgili olmaları, servislerin kesintisiz ve verimli çalışması için gerekli tüm tedbirlerin alınması, sistemlerin izlenmesi, takiplerinin yapılması, uyarı mekanizmalarının kuracak şekilde proaktif düşünebilmeleri istenmektedir.

Başvuru yapacak erkek adayların askerlik görevlerini yapmış yahut 2 sene tecil ettirmiş olmalarını isteyen banka, tüm adayların bilgi teknolojileri gelişmelerinin takiplerinin yapılması, kurumlarında da uyarlama heyecanlarının olmasını, ekip çalışmalarında başarılı, dokümantasyon yeteneklerinin gelişmiş, yapacakları işi yazılı hale getirmeyi sevmelerini istemektedir.

Banka iş ilanı kapsamında tüm adayların her zaman müşteri, çözüm ve sonuç odaklı çalışmalarını istenip, tüm adayların yine analitik düşünme yeteneklerinin gelişmiş, öngörülü yaklaşımları sergileyebilecek pozisyonda olmaları, sorgulamayı sevmemeleri istenmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası İş İlanı Başvurusu Ne Zaman Son?

Performans iyileştirme çalışmalarının yapılması, orta katma uygulamalarının yönetilmesini, talep takiplerinin gerçekleştirilmesi görevlerini yapacak olan Uygulama Yönetimi Uzmanı için iş ilanı başvurular 26 Ocak tarihinde sona erecektir.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-uygulama-yonetimi-uzmani-1346671?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.