Ana SayfaKredilerMaaşını Ziraat'ten Alanlara Özel Kredi Kampanyaları!

Maaşını Ziraat’ten Alanlara Özel Kredi Kampanyaları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Maaş ödemelerini Ziraat Bankası‘ndan alanlara özel uygun faiz oranları ile hem bireysel tüm harcamalar için hem de konut satın alımları için kredi kampanyaları sunuluyor.

Çalışanın Artısı Kredi Kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası, yüzde 1,06’dan başlayan faiz oranları uyguluyor. Düzenlenen kredi kampanyası kapsamında bireysel harcamalar için ihtiyaç kredisi alacak kişilere 4 yıla kadar uzanan ödeme planı imkanı sağlanıyor. Uygulanan faiz oranı yüzde 1,24 olup, kredi dosya masrafları için de kredi tutarının azami binde beşi kadar kredi tahsis ücreti tahsil ediliyor.

Çalışanlar için konut kredisi kampanyasında uygulanan faiz oranı ise yüzde 1,24 olup, ödeme planı süresi ise en fazla 120 aya kadar oluyor. 120 aydan daha uzun süreli ödeme planı düzenlenmeyip, yine kredi dosya masrafı için ücret tahsil ediliyor.

Kişilerin ihtiyaç kredisi kullanımlarında hayat sigortası, konut kredisi kullanımında ise DASK, konut ve hayta sigortası yaptırmaları gerekiyor. Sigorta ödemeleri ise kişiden kişiye göre farklılık gösteriyor.

Kredi başvurusu ise banka şubelerinden yapılıyor. Banka şubesi haricinde başvuru kanalı bulunmuyor, başvuru esnasında kişilerin nüfus cüzdanlarını, eğer konut kredisi kullanacaklarsa da satın alacakları eve ait belgeleri getirmeleri gerekiyor. Gelir belgesi istenmiyor.

10.000 TL İhtiyaç Kredisi

Çalışanın Artısı Kredi Kampanyası kapsamında Ziraat Bankası’ndan 4 yıl vadeli ödeme planı ile 10 bin TL kredi temin eden kişilerin yüzde 1,24 faiz oranı ile ödemeleri gereken kredi taksit tutarı 293,00 TL olarak hesaplanmaktadır. Vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 14 bin 63,91 TL olmaktadır. Kredi tahsis ücreti ise 10 bin TL için 50 TL’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.