Ana SayfaKredi KartlarıTurkcell Ramazana Özel İnternet Paketini 2’ye Katlıyor!

Turkcell Ramazana Özel İnternet Paketini 2’ye Katlıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Turkcell internet kullanıcılarına sevindirici Ramazan bereketi geldi. 4,5G uyumlu karta sahip olan Turkcelliler 14 Hazirana kadar internetletini 2 kat daha fazla kullanabilecekler.

Turkcell İnternet Kullanıcılarına Ramazan Kampanyası!

Turkcell müşterilerine Ramazan kampanyası sunuyor. Kampanyadan yararlanabilmek için 4,5G uyumlu karta sahip olmanız gerekiyor. Eğer buna uyumlu kartınız varsa SIM uygulamasındaki keşfet menüsünden 4,5G Ramazan Kampanyası servisine giriş yapmanız gerekiyor. Bunun devamında da 14 Haziran’a kadar internet paketiniz için ödediğiniz tutar aşılmadan, 2 kat daha fazla kullanabileceksiniz.

Ülkemizde çıkan, yüzde yüz yerli kaynaklar ile geliştirilen eğlence platformu ve yeni nesil iletişimi olan BiP üzerinden sunulan 4,5G Ramazan Kampanyası, sadece interneti 2’ye katlamıyor. Aynı zamanda Turkcell uygulamalarındaki internetlerde de 2 katına çıkıyor. Turkcell kullanıcılarını sevdikleriyle sınırsız, her an iletişim kurabilmeleri için düzenlenen kampanya kapsamında aynı zamanda imsak saatleri, iftar menüleri de yer alıyor.

2 Kat Daha Eğlence!

Turkcell Ramazan Kampanyası dahilinde, Türkiye’nin en çok ilgi gören dijital uygulamalarından BiP, Dergilik, TV+, lifebox’a özel olarak sunulan GB’ların da 2 katına çıkması ile Turkcell kullanıcıları Ramazan boyunca internet ve uygulamaların keyfini sürecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.