Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka Pek Çok İlde Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Fibabanka Pek Çok İlde Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk bankacılık sektörünün en yeni bankalarında biri olan Fibabanka, yayımlamış olduğu ilan ile banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Türkiye’nin pek çok şehrinde Şube Dışı Satış Danışmanı alımı yapacak olan banka, adaylarda bazı şartlar arayacak.

Adaylarda Hangi Şartlara Bakılacak?

Banka iş ilanları kategorisinde yer alan bu ilana göre, Fibabanka Ankara, Adana, Mersin, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Samsun, Sakarya, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Hatay, Kayseri, İzmir, Konya, Kocaeli, Rize, Muğla, Tekirdağ, Sivas ve Zonguldak gibi illerden alım gerçekleştirecek. Öncelikle ilana başvuruda bulunan adayların bahsi geçen bu illerde ikamet etmesi gerekirken, Şube Dışı Satış Danışmanı Pozisyonu için üniversitelerin lisans ya da ön lisans bölümlerinden mezun olması gerekecek.

Fibabanka ayrıca, banka iş başvuruları kapsamında ilana başvuruda bulunan adaylar arasından, üst düzey iletişim ve temsil becerisine sahip olan, ofis haricinde yoğun tempo ve stres altında aktif olarak çalışabilen, müşteri odaklı, rekabet yaklaşımlı, takım çalışmasına yatkın, seyahat engeli bulunmayan, ikna kabiliyeti yüksek, çözüm odaklı çalışabilen ve erkek adaylar için askerlik vazifesini yerine getiren adayları tercih edecek.

İşe Alınan Personeller Ne İş Yapacak?

Fibabanka iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre ayrıca, işe alımı gerçekleştirilen Şube Dışı Satış Danışmanları, banka bünyesinde bazı görevler edinecek. Müşteri kazanımından ve şube ile banka hedeflerine doğru orantılı olarak mevcut ve potansiyel müşterilere aktif satış sorumluluğu üstlenecek olan personeller, bankayı, bankanın vizyonu doğrultusunda ve müşterilerin öncelikli bankalarından biri olarak temsil edecek.

İş ilanları arasında yer alan bu ilanı kendisi için uygun bulup başvuruda bulunmak isteyen adaylar 31 ağustos 2018 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-sube-disi-satis-danismani-2090633

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.