Ana SayfaBankacılık2020 ING Bank POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

2020 ING Bank POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank, Türkiye’de hizmet vermekte olan yabancı sermayeli özel bir bankadır. Bireysel müşterilerine sunmuş olduğu bankacılık ve finans hizmetlerinin yanı sıra kurumsal müşterilerine de hizmet vermekte olan banka, bu alanda üye iş yeri sahiplerine ING Bank POS paketleri sunmaktadır. Bahsi geçen bu ING Bank POS paketleri arasından işletme sahipleri kendisi için uygun olan paketi tercih etmekte ve uygun koşullarda POS hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

2020 ING Bank POS Destek Hattı Telefon Numarası

Kurumsal müşterilerin talepler doğrultusunda banka tarafından ING Bank sanal POS, POS cihazı ya da yazarkasa POS gibi pek çok ürün sunulmaktadır. Bankanın üye iş yeri sahipleri, ING Bank sanal POS ve bunun gibi diğer POS hizmetlerinden faydalanabilmesi için bankaya müracaat etmesi gerekmektedir. Bankanın bu hizmetleri hakkında detaylı bilgi alabilmek için ING POS Destek Hattı telefon numarası üzerinden iletişime geçilebilmektedir.

2020 ING POS Destek Hattı telefon numarası üzerinden Müşteri Temsilcisi ile gerçekleştirilen görüşmelerde ayrıca cihaz ile alakalı herhangi bir arıza durumu, iade talebi, hat ile alakalı yaşanan problemler ya da bunun gibi çeşitli durumlar hakkında da bilgi alınabilmekte ya da teknik ekip talep edilebilmektedir. Bu doğrultuda üye iş yeri sahiplerinin kullanabileceği POS Destek Hattı numarası 0850 222 0 767’dir.

ING Bank POS Ekstresi Ücretleri Ne Kadar? 2019

ING Bank POS ücretleri genellikle tercih edilen POS paketine ve üye iş yerinin aylık cirosuna göre değişiklik göstermektedir. Örneğin; ING Bank, aylık cirosu 5 bin TL’nin altında olan üye iş yerleri için Ferahlatan POS Paketi sunmaktadır. Bu pakette işletme sahipleri POS kurulum tarihinden itibaren ilk 3 aylık dönemde ekstre ücreti ödememektedir. Fakat 3 ayın sonunda başlayan yeni dönem için ise 25 TL kullanım ücreti ödemektedir. Konu ile alakalı net bir bilgi elde edebilmek için ING Bank POS iletişim numarası üzerinden iletişime geçilebilmektedir.

ING Bank POS Komisyon Oranları

ING Bank pos komisyon oranları da yine tercih edilen POS paketine göre değişiklik göstermektedir. Örneğin; yine Ferahlatan pakette ilk 3 ay içerisinde ING Bank komisyon oranları uygulanmazken, 3 ayın ardından yüzde 1,85 oranında komisyon alınmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.