Ana SayfaKredi KartlarıAlbaraka Kredi Kartları ve Avantajları!

Albaraka Kredi Kartları ve Avantajları!

Albaraka Kredi Kartları ve Avantajları! Albaraka Kredi Kartı Başvurusu İçin Neler Yapmalıyız? Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Kredi Kartları ve Avantajları!

Albaraka Bank, faizsiz bankacılığın başını çeken Türkiye’deki bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından bir tanesidir. 1985’te aktif olarak hizmet hayatına başlayarak, Ortadoğu’nun güçlü sermaye gruplarıyla beraber Türkiye’de yerli bir sanayi grubunun atılımlarıyla kurulmuştur. Faizsiz kâr yatırımları, bireysel finansman, kredi hizmetleri vb. alanlarda faaliyet göstermektedir.

Şimdilerde artan müşteri ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara en uygun ödeme kanallarını sağlayarak müşteri potansiyelini daha üst seviyeye çıkarmaya çalışmaktadır. Bu uygun ödeme ve taksitlendirme yöntemlerine Albaraka Kredi Kartları’nı verebiliriz. Platinum, Gold ve Standart kart seçenekleriyle her müşteriye uygun kredi kartı olanağı sağlanmaktadır. Medikal,seyahat ve yol gibi pek çok konuda ayrıcalıklarıyla müşterilerinin nabzını tutmaktadır. Asistan Hizmetleri’nden yararlanabilir, Worldpuan kazanabilir ve taksitli ödeme imkanlarıyla bütçenizi zora sokmazsınız.

Alışverişlerinizde kazandığınız Worldpuanlarınızı , dilediğiniz zaman dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. World üyesi işyerlerininde taksitli ödeme yapabilirsiniz. Platinum Kart sahiplerine özel hizmet veren müşteri temsilcisine dilediğiniz an ulaşabilir ve özel destek isteyebilirsiniz. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda iç ve dış hatlara ücretsiz giriş yaparak daha ayrıcalıklı hissedebilirsiniz. İç ve dış hatlar kullanımı yalnız 5 kere kullanıma izin vermekle birlikte belirtilen sayının aşılması halinde ekstra ücretlendirilirsiniz. Yol yardım hizmetleri, seyahat yardım hizmetleri, konut yardım hizmetleri, medikal yardımlar vb. ile daha çok şımartılacaksınız!

Kart başvurunuzu online olarak internet şubeler üzerinden veya kimlik belgenizle size en yakın şubeler yardımı ile yapabilirsiniz. Şifre tanımlama işlemleri için bankanın internet sitesini kullanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.