Ana SayfaKredilerGüncel En Uygun Konut Kredisi Faiz Oranları

Güncel En Uygun Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Devletin başlattığı ev alımlarına destek kampanyası için konut kredisi faiz oranları düşmeye başladı. Ancak bankalar tekrardan faizlerini yükseltmeye başladılar. En uygun konut kredisi faiz oranları incelendiği zaman yüzde 0,98’den başladığı görülmekte. Detaylar için yazıyı okuyunuz.

En Uygun Oran Yüzde 0,98

Şuanda bankalar arasında kredi faizleri konusunda bir rekabet var. En uygun oranları ise kamusal sermayeli yani devlet bankaları veriyor. Bu bankaların listesi ise şu şekildedir.

  • En uygun kar oranı ile finansman sunan banka Vakıf Bankasıdır. Banka 10 yıl vade için yüzde 0,98 oranında kar oranı uyguluyor.
  • İkinci en uygun konut kredisi faiz oranı ise 3 bankada aynı durumda. Ziraat Bankası, Vakıf Katılım Bankası ve Halk Bankası 10 yıl vade için düşük faiz oranı sunuyor. Ayrıca aynı oranda kar payı uygulayan Ziraat Katılım Bankası da yüzde 1,27 oranında kar oranı uyguluyor. İş Bankası da kampanya kapsamında 10 yıl vade için yüzde 0,98 oranında kredi faizi uyguluyor. Ziraat Bankası şuanda yüzde 0,98, Vakıf Katılım Bankası yüzde 1,49, Halkbank ise şuanda yüzde 0,98 faiz uyguluyor.
  • Üçüncü sırada ise yine birçok banka bulunuyor. Finansbank, Anadolu Bank, TEB gibi bankalar 10 yıllık vade için uygun kredi faizi uyguluyor. Ayrıca Albaraka Türk katılım Bankası da yüzde 1,65 oranında kar oranı sunuyor. Finansbank yüzde 1,46, Anadolubank yüzde 1,97, TEB ise yüzde 1,49 faiz uyguluyor.
  • Dördüncü sırada ise Odeabank bulunuyor. Odeabank 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları olarak düşük oranlarda kredi faizi uyguluyor.
  • Beşinci sırada ise Akbank ve HSBC bulunuyor. Bu bankalar 10 yıl vadeli konut kredisi için sırasıyla yüzde 1,63 ve yüzde 2,0 oranında kredi faizi uyguluyor.
  • Altıncı sırada ise 10 yıllık konut kredisi için yüzde 1,55 oranında kredi faizi uygulayan Garanti Bankası bulunuyor.
  • Yedinci Sırada sırasıyla yüzde 1,57 ve yüzde 1,49 kar oranı uygulayan katılım bankaları olan Kuveyt Türk ve Türkiye Finans bulunuyor.
  • Sekizinci sırada ise 10 yıllık vade için Denizbank, Şekerbank ve Yapı Kredi sırasıyla yüzde 1,69, yüzde 2,19 ve yüzde 1,34 faiz
  • Dokuzuncu sırada ise ING Bank’ın yüzde 1,55 faiz oranı olan 10 yıl vadeli konut kredisi yer alıyor.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.