Ana SayfaKredilerVakıfBank'dan Çiftçilere Tam 95 Milyon Dolarlık Kaynak

VakıfBank’dan Çiftçilere Tam 95 Milyon Dolarlık Kaynak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Çelebi, gerçekleştirilen TurAFF programı dahilinde çiftçilere tam 95 milyon dolarlık kaynak oluşturması için destek verdiklerini söyledi. 

VakıfBank, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve TürkiyeTarım İşletmeciliği KOBİ Finansman (TurAFF) Programı ile birlikte çiftçilerin kullanabilmesi adına 95 milyon dolarlık kaynağın sunulduğu resmi olarak duyurdu. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi: ” Çiftçilerimiz için sunduğumuz bu kaynağın vade sürelerini normalin üzerinde tuttuk. Faiz oranları da oldukça ilgi çekici, masrafları da minimum seviyeye indirdik. Bu sebeplerle birlikte çiftçimiz büyük ilgi gösterdi. 95 milyon dolara yakın bir destek vererek yerli üretime katkıda bulunmayı hedefledik. 

Politikalarımızdan birisi olan Tarım Bankacılığında faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Son bir yıl içerisinde bir çok üreticimizle görüşmeler yaptık, onlara finansal destek sağladık. Sağladığımız finansal destek ile birlikte işletme ihtiyaçlarının giderilmesi, yatırımlarının artırılması ve verimlilik oranlarında ciddi artışların görülmesi için çiftçimizle anlaşmalar yaptık. Bu sağlanan finansal destek kredilerimizin en büyük avantajlarından birisi de senelik sadece 1 taksit şeklinde ödeme alıyor olmamız. Çiftçimiz üretimini yapıp ürünlerini sattıktan sonra belirlediği tarihte getirip ödemesini yapıyor. Her ay taksit ödeme sıkıntısından kurtuluyor. Sağladığımız bu destek kredilerinden sadece üretim yapan çiftçilerimiz değil KOBİ’lerimiz de yararlanabiliyor. 

Türkiye geneli bir çok köy ve ilçe dolaşıldı

Muhammet Lütfü Çelebi, 2015 yılı Kasım ayı içerisinde VakıfBank tarafından uygulamaya geçirilen TarımKart projesinin yoğun ilgi gördüğünü ve her geçen sürede üye sayılarında artışların kat edildiğini söyledi.  TarımKart projesi ile birlikte, düşük masraf ve uygun faiz oranları ile üyelere ciddi avantajların sunulduğunu aktardı. 2015 Aralık ayından beri Türkiye geneli bir çok köy ve ilçelerin dolaşılarak avantajların ve kampanyaların çiftçilere anlatıldığını da belirtti. 

100’den fazla oda ve birlikle protokoller imzalandı

Çelebi, yerli çiftçilerin ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyerek ziraat odaların, üretici ve yetiştirici birlikleri projelerini hayata geçirdiklerini de belirtti. Ayrıca: ” Ziraat odaları başta olmak üzere, süt ve et üreticileri ile birlikte, sulama birlikleri ve yetiştirici birlikleri ile gibi 100’den fazla oda ve birliklerle oturup görüşmeler gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sonucunda da çiftçimize en uygun hizmet vermesi için protokoller imzaladık. Bu şartlarda her zaman uygun kredi imkanları ile hizmet vermeye devam ediyoruz. ” diyerek çiftçilere verdikleri önemden bahsetti. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.