Ana SayfaKredilerFinansbank İhtiyaç Kredisi Anında Hesabında! Telefondan İhtiyaç Kredisi

Finansbank İhtiyaç Kredisi Anında Hesabında! Telefondan İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank’tan Hızlı İhtiyaç Kredisi

Her müşterisine özel ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla kredi veren bankalardan biri olan Finansbank farklı başvuru kanalllarıyla dikkat çekiyor. Telefondan kredi, internetten kredi, mobilden kredi gibi çeşitli paketlerle ihtiyaç kredisi alabiliyorsunuz. Başvuru kanallarının oldukça zengin olması ihtiyaç kredisi almak isteyenleri şubelere gitmesini gerektirmiyor. İnternetten, telefondan ya da Finansbank uygulamasından sadece birkaç dakikada ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. Eğer Finansbank hesabınız da varsa ihtiyaç kredisi başvurunuz olumlu sonuçlandığında krediniz anında hesabınıza geçiyor.

Finansbank telefondan kredi kampanyasından faydalanan kişiler yüzde 1,43 kredi faiz oranıyla kredi alabiliyorlar. Bu krediyi almak isteyenlerin başvuru yapmak için 0850 222 0 900 numarasını aramaları gerekiyor. Finansbank müşteri hizmetleri sayesinde yalnızca birkaç dakika içinde kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Alacağınız ihtiyaç kredisi paketi için esnek ödeme seçenekleri sizlere sunuluyor. Dilerseniz aldığınız krediyi 4 yıl vadeli olarak geri ödeyebilirsiniz. Vade seçeneklerinin zengin olması ödeme kolaylığı için oldukça önemlidir. 
1000 lira ile 30 bin lira arasında kredi alabileceğiniz bu kredi kampanyası sayesinde uzun vadede borcunuzu bankaya geri ödeyebiliyorsunuz. Kredi sayesinde 7500 lira kredi alıp bu krediyi 12 ayda ödemek isterseniz her ay 697 lira ödeme yapmanız gerekir. Bu kredi paketi için 40 TL kredi tahsis ücreti, 98 lira da yıllık sigorta primi ödemeniz gerekiyor.

Aynı kredi kampanyasından 15 bin lira alarak 48 ayda geri ödemek isterseniz ödemeniz gereken kredi tahsis ücreti 79 lira, yıllık sigota primi ise 487 lira olur. Bu krediyi ayda 461 lira ödeme yaparak geri ödeyebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.