Ana SayfaKredilerSarı Panjurlu Konut Krediniz Vakıfbank’tan

Sarı Panjurlu Konut Krediniz Vakıfbank’tan

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank kendisiyle özdeşleşen rengi kullanarak müşterilerine bir ev hayali sunuyor. Sarı panjur ev kredisi kampanyasını duyuran Vakıfbank; farklı ödeme seçenekleriyle ev almak isteyenlere kolaylık sağlamakta.

Banka tarafından Sarı Panjur Konut Kredisi için 3 ay ile 120 ay vade aralığında ödeme seçenekleri sunulmuştur. Kredinin vadesine göre belirlenen faiz oranı değişkenlik göstermektedir.

12 Ay Vade İçin Müthiş Fırsat

Vakıfbank aylık yüksek miktarlarda geri ödeme yapabilecek müşterileri için kısa vadeli kredi seçeneğinde faiz oranını çok uygun bir seviye olan yüzde 0,80 düzeyinde tutmuştur. Bu faiz oranı 3 ile 12 ay vade aralığında konut kredisi kullanmak isteyen müşteriler için geçerlidir.

Vade süresi 13-36 ay aralığına çıktığında faiz oranı da buna bağlı olarak doğru orantılı şekilde artarak yüzde 0,88 seviyesine çıkmaktadır. Vade süresi 37-60 ay aralığını bulduğunda ise müşteriye yansıtılacak faiz oranı yüzde 0,90 düzeyinde gerçekleşmektedir. Sarı Panjur Konut Kredisi’nde vade seçenekleri bununla da bitmiyor tabii ki. Son olarak 61-120 ay vade seçeneğinde faiz oranı yüzde 0,95 seviyesine çıkarak kampanyadaki en yüksek seviyesine ulaşmaktadır. Ancak bu seviyenin dahi birçok konut kredisi kullandırımı faiz oranının altında olduğunu belirtmekte yarar var.

Vakıfbank tarafından kredi tahsis ücreti vadeye bağlı olmaksızın müşteriye binde 5 olarak yansıtılmaktadır. 100.000 Türk Lirası için bu mebla 500 Türk Lirası olarak karşımıza çıkmaktadır.

İstediğin Gibi Öde

Kampanya kapsamında konut alacaklara kolaylık sağlayacak başka özelliklerde sunulmuştur. Müşteri artan taksitli, azalan taksitli, ara ödemeli veya esnek ödemeli alternatif ödeme planlarından istediği birini tercih ederek ödemelerini gelirine göre dizayn edebilecektir.

Sarı Panjur Konut Kredisi Kampanyası’nda bir diğer özellik ise ipotek tesis ücretinin olmamasıdır. Bununla birlikte ekspertiz ücreti ortalama 800 Türk Lirası olarak müşterilere yansıtılmaktadır. Kredi vadesi boyunca hayat sigortası yaptırılması ise zorunluluk arz etmektedir. Bu tutar ortalama 200 Türk Lirasıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.