Ana SayfaKredilerYerel Üreticiye Bir Destek de Odea Bank’tan!

Yerel Üreticiye Bir Destek de Odea Bank’tan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizde köylerde yaşayan nüfus her geçen yıl giderek azalmaktadır. Bu durumda doğal olarak doğal ürünlerin yetişmesi zorlaştırmakta ve paralel olarak da arz eksikliğinden dolayı maliyetlerin artmasına neden olmaktadır. Bu duruma kayıtsız kalmayan Odea Bank çiftçiler için bir kredi kampanyası düzenledi.

Odea Bank kırsalda faaliyet gösteren, yahut göstermek niyetinde olan; çiftçi, besici, gibi iş kollarına destek vermek üzere yola çıkmış durumda. Üreticinin yanında olmak isteyen Odea Bank likidite sıkıntısı yaşayan yerel üreticinin problemini çözmek hedefinde.

Odea Bank’tan 7 Yıla Varan Vadelerde Geri Ödeme Olanağı

Odea Bank’ın çiftçilere ve besiciler sunduğu kredi fırsatı kapsamında 100.000 Türk Lirasına kadar nakit desteği kullanılabilmektedir. Çekilen kredi 7 yıla varan vadelerle geri ödenebilecektir. Alınan kredi tutarı ve geri ödeme vade süresine bağlı olarak çiftçinin Odea Bank’ta karşılaşacağı faiz oranı farklılık göstermektedir.

Banka tarafında 100.000 Türk Lirası için 5 yıl vadeye kadar öngörülen faiz oranı aylık yüzde 1,26’dır. Çekilen kredi için vade süresi 60 ay ile 120 ay aralığında olursa uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,37 seviyesine yükselmektedir. Yerel üreticiler bu kredi ile hayvancılıktan meyveciliğe kadar geniş bir yelpazede modern tesislere sahip olabilirken; bu durum hem ülke ekonomisine hem de çiftçinin karlılığına da katkı sağlamaktadır.

Odea Bank Tarafından Kredi İçin Talep Edilen Belgeler

Odea Bank kredi kullandırımı sırasında müşteriden çeşitli belgeler talep edilmektedir. İş planı, başvuru formu, proje fizibilitesi ve en önemlisi de ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi) müşteriden talep edilmektedir. Başvuruda bulunan gerçek kişiler için kimlik bilgileri, tüzel kişiler için ise firma bilgilerini içeren belgeler banka tarafından istenmektedir. Bu belgeler ile Odea Bank şubelerine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.