Ana SayfaEkonomiTürkiye Doğalgaz Yaygınlığını Artıracak!

Türkiye Doğalgaz Yaygınlığını Artıracak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Başbakan Binali Yıldırım 40 ilçeye doğal gaz dağıtımını başlattı. Yeni tesislerle birlikte 200 bin hane ve 800 bin vatandaş doğal gaz ile buluşuyor. Başbakan Binali Yıldırım Erzincan’da doğal gaz dağıtım törenine katıldı. Başbakan törende yaptığı konuşmada 14 yıllık Ak Parti iktidarlığı sürecinde yapılan yeniliklerden ve Türkiye’nin her alanda ilerlemesinden bahsetti. “14 yılda enerjide, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde her alanda milletimizin yüzünü güldürecek hizmetler gerçekleştirdik.” dedi.

Başbakan Yıldırım; Ak Parti iktidarının verdiği her sözü yerine getirdiğinin altını çizdi. Türkiye’nin gün geçtikçe ilerlediğini belirterek; “Köyler kalkınırsa beldeler kalkınır, beldeler kalkınırsa ilçeler kalkınır, ilçeler kalkınırsa iller kalkınır, iller kalkınırsa Türkiye kalkınır. Gelecek 10 yılda Türkiye 3. sıraya yükselecek. 78 bin megavat ile enerjiyi artırdık.” dedi.

Büyümemiz Hız Kesmeden Devam Edecek!

Başbakan Binali Yıldırım Türkiye’nin hız kesmeden büyüdüğünü belirterek; “Özel sektör yüzde 66 ile büyüyor” dedi. Yeni yapılan doğal gaz tesislerinden bahseden Binali Yıldırım; “300 milyonluk yatırım ile 40 ilçemizi doğal gaz ile buluşturuyoruz.” dedi. Başbakan Binali Yıldırım açılan doğal gaz tesisleriyle birlikte 200 bin hanenin doğal gaza kavuşacağını belirtti. Toplamda ortalama 800 bin vatandaşın yeni açılan doğal gaz tesisleriyle doğal gaz kullanımına başlayacağı bildiriliyor. Binali Yıldırım “Üzümlü ilçesinde aynı zamanda imalatı tamamlanan ve doğal gaz arzı sağlanan 2 bin 900 konutun da doğal gazı bağlanıyor.” diye sözlerini sürdürdü.

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmanın ardından yanında bulunan milletvekili ve bakanları yanına davet ederek doğal gaz dağıtımını başlatmak için birlikte butona bastılar ve Türkiye’nin dört bir yanından 40 ilçeye doğal gaz dağıtımını başlatılmış oldu.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.