Ana SayfaGündemOdeabank "Yeni Arabam" Taşıt Kredisi Kampanyası

Odeabank “Yeni Arabam” Taşıt Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank araç almak isteyenlere finansman imkanı sunuyor. Satın almak istediğiniz hem 0 km hem ikinci el araçlar için ihtiyacınız olan likiditeyi avantajlı faiz oranları ile Odeabank sağlıyor. Odeabank “Yeni Arabam” taşıt kredisi kampanyası ile her vadede aynı faiz oranı uygulayarak müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Odeabank Yeni Arabam taşıt kredisi kampanyası kapsamında 0 km ve 2. el araç alımları için farklı faiz oranları uygulamaktadır. Müşteri 0 km araç satın almak istiyor ise aylık yüzde 1,15 faiz oranından faydalanabilmektedir. Kampanya kapsamında satın alınmak istenen araç 2. el ise müşteri aylık yüzde 1,25 faiz oranı ile finansman sağlayabilmektedir.

Azami Vade 48 Ay!

Taşıt kredisi kampanyası dahilinde sıfır ve ikinci el araçlar için kullanılan kredi geri ödeme vadesi 48 ay ile sınırlandırılmıştır. Kredi geri ödeme planı müşteri özelinde değişkenlik gösterebilmektedir. Kampanya kapsamında banka kullanılan kredinin binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Odeabank Yeni Arabam taşıt kredisi kampanyası uyarınca 0 km taşıt almak için 20 bin Türk Lirası finansman sağlamak isteyen bir müşteri aylık yüzde 1,15 faiz oranından yararlanabilecektir. 20 bin Türk Lirası krediyi 48 ay vadede geri ödemek istediği takdirde aylık 573 Türk Lirası kredi taksiti ödeyecektir. Kullanılan kredinin müşteriye aylık maliyet oranı yüzde 1,4032 olurken yıllık maliyet oranı ise yüzde 18,2013 olacaktır. Kampanya dahilinde  almak istediği 2. el araç için 20 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşteriye aylık yüzde 1,25 faiz oranı uygulanacaktır.

Aylık 1,25 faiz oranı ile sağlanılan finansmanın geri ödemesi 48 ay vadede tamamlanmak istenirse müşterinin aylık ödeyeceği taksit tutarı 587 Türk Lirası olacaktır. Söz konusu kredinin müşteriye olan aylık maliyet oranı yüzde 1,5235 olmakla birlikte toplam yıllık maliyeti ise yüzde 19,8945 oranında olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.