Ana SayfaEkonomi16 Banka İmzayı Attı! Yüzde 99,5 Tamam!

16 Banka İmzayı Attı! Yüzde 99,5 Tamam!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Milyonlarca emeklinin beklediği haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Mehmet Müezzinoğlu2ndan geldi. Uzun süredir gündemde olan ve her geçen gün yeni bankaların promosyon için protokol imzalarını atması ile gündeme gelen konu hakkında son düzlüğe girildiğini açıklayan Müezzinoğlu, emekli vatandaşlara mart ayı içerisinde 5 Milyar Türk Lirası’nı ödemek için çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

16 Banka İmzaladı

Konu hakkında açıklama yapan Bakan Müezzinoğlu, 11,5 milyon emekliyi ilgilendiren konu hakkında çalışmaların son aşamaya geldiğini şimdiye kadar Türkiye’deki 16 banka ile protokol imzalandığını söyledi. Bu 16 bankanın Türkiye’deki emeklilerin yüzde 99,5’ini kapsadığını belirten Müezzinoğlu, kalan kısmında bir iki gün içerisinde halledileceğini ve emeklilerin heyecanla beklediği ödemelerin gerçekleşeceğini söyledi.

Mart – Mayıs Arası Ödeme

Müezzinoğlu ödemelerin mart ayında başlayacağını toplamda 11 -12 milyon emekliye dağıtılacak olan 5 milyar Türk Lirasının 3 aylık zaman dilimi içerisinde dağıtılacağını ve mayıs ayı gibi biteceğini söyledi.

Promosyon İçin Gerekli Olan Şartlar

Emeklilerin beklediği promosyon ile ilgili açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, emeklilerin bu promosyondan yararlanabilmesi için 3 yıl boyunca aynı bankayı kullanması gerektiğini eğer bu şarta uyulursa 2017 yılında 300 ila 450 lira arasında promosyon ödemesi yapılacağını söyledi. Promosyon kapsamında 1000 lira altında emekli maaşı alanlar 300 TL, 1000 – 2000 lira arası emekli maaşı alanlar 375 TL, 2000 lira ve üzerinde emekli maaşı alanlar ise 45 TL promosyon alacaklar. Müezzinoğlu, emeklilerin ilgili promosyondan faydalanabilmeleri için aktif iki adet otomatik ödeme talimatı, kredi kartı ürünü ya da kredili mevduat hesabının olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.