Ana SayfaEkonomiÖzel Güvenlik Sektörü Bin Kişiyi İşe Alacak

Özel Güvenlik Sektörü Bin Kişiyi İşe Alacak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Özel Güvenlikçilere Müjde! En Az Bin Kişi İstihdam Edilecek

İstihdam seferberliğine her sektörden destekler devam ederken, özel güvenlik sektörü de 2017 yılında 1000 kişiyi istihdam edeceğini duyurdu.

11 BİN ÇALIŞANA BİN KİŞİ DAHA EKLENECEK

Güvenlik Servisleri ve Organizasyon Birliği Derneği tarafından yapılan açıklamada, sektörün istihdam oranını yüzde 10 oranında arttıracağı duyuruldu. GÜSOD Başkanı Murat Kösereisoğlu’nun yaptığı açıklamada bu oranın yaklaşık bin kişi anlamına geldiği belirtildi. Şu anda güvenlik sektörü yurt çapında 11 bin personel istihdam ediyor.

ÖZEL TİMLER EĞİTİLİYOR

GÜSOD Başkanı Murat Kösereisoğlu 2016 yılında Türkiye’de yaşanan terör saldırılarına işaret ederek, sektörün önemine değindi. Alış veriş merkezlerinin güvenlik önlemlerini arttırdığını söyleyen Murat Kösereisoğlu, özellikle silah bulundurma izni olan güvenlik görevlilerinin tercih edildiğini ifade etti. Bu konuda gerekli çalışmalara başladıklarını da belirten Başkan, ilk etapta onar kişilik ekiplerin eğitimlerine başladıklarını açıkladı. Eğitimler sonrasında bu donanıma sahip özel güvenlik görelilerinin alış veriş merkezleri ve kamuya açık alanlarda ekip olarak yer alacağı ifade edildi. Özel eğitimden geçen silahlı güvenlik görevlilerinin yanında diğer görevlilerde görevlerine devam edecek.

AVM’LER SİVİL GÖRÜNTÜLÜ ÖZEL GÜVENLİK SİSTEMİNE GEÇTİ

GÜSOD Başkanı yaptığı açıklamada özel timlerin sıradan vatandaş gibi göründüğünü açıkladı. İstanbul kentindeki bazı alış veriş merkezleri bu güvenlik görevlilerinden yararlanmaya başladı. Sivil görüntüsü altında yüksek korumayı hedefleyen AVM’ler olası saldırılar için güvenlik tedbirlerini en yüksek seviyeye çıkardı.

GÜSOD Başkanı yeni personel istihdamlarının Cumhurbaşkanı’nın çağrısıyla hız kazandığını da sözlerine ekledi. Sektör olarak sorumluluklarını yerine getireceklerini söyleyen Kösereisoğlu, “2017’de hedefimiz en az 1000 personel daha istihdam etmek” dedi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.