Ana SayfaKredilerING Bank’tan Kredi Postam

ING Bank’tan Kredi Postam

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank PTT İhtiyaç Kredisi

Türkiye’nin dört bir yanında şubesi bulunan PTT aracılığıyla ihtiyaç kredisi veren çeşitli bankalar bulunuyor. PTT iş birliği ile ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında uluslararası bankacılık şirketi olan ING Bank da bulunuyor. ING Bank kredi postam adıyla kullanıma sunduğu ihtiyaç kredisi ile kredi kullanmak isteyen PTT personeline, müşterilerine ve emeklilerine uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi veriyor.

ING Bank kredi postam kredisi ile kredi kullanmak isteyen PTT müşterileri, personeli ve emekli maaşını PTT’den alanlar 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. PTT işbirliği ile kullanıma sunulan kredi postam ihtiyaç kredisi ile PTT personeli ve emeklileri 45.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirken PTT müşterileri 20.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi kapsamında kullanıma sunulan kredi postam ile maaşını PTT’den alan emekliler 2.500-9.900 TL tutarındaki krediyi %1,79 faiz oranı ile alabilirken 10.000-45.000 TL tutarında krediyi %1,49 faiz oranıyla alabiliyor. Diğer PTT müşterileri ise kredi postam ihtiyaç kredisinden %1,84 faiz oranıyla yararlanabiliyor.

ING Bank’tan 48 ay vade ve %1,84 faiz oranıyla 5.000 TL tutarında kredi postam ihtiyaç kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 169 TL olurken kredinin faizini, kredi tahsis ücretini ve vergilerini kapsayan yıllık toplam maliyet oranı %30,3472 oluyor.

ING Bank kredi postam başvurusu PTT işyerlerinden hızlı ve kolayca yapılabilirken kredi ödemeleri de PTT işyerlerinden yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.