Ana SayfaKredilerVakıfbank 10.000 TL Sonbahar Kredisi!

Vakıfbank 10.000 TL Sonbahar Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank 10.000 lira Sonbahar Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenlere 48 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları sunuyor.

Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarının hız kazandığı bu aylarda Vakıfbank da müşterilerine sunduğu avantajlı ihtiyaç kredileri ile dikkat çekiyor. 20.000 liraya kadar olan kredi kullanımlarında bankanın uyguladığı aylık faiz oranının yüzde 1.24 olması bu kredi seçeneğinin avantajlı hale gelmesini sağlıyor. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler 3 ayda 48 aya varan vade seçeneğinden de yararlanabiliyor.

Teminatsız İhtiyaç Kredisi        

Teminatsız ihtiyaç kredileri arasında bulunan Vakıfbank Sonbahar Kredisi fırsatından yararlanarak nakit ihtiyacını giderenlerden kredi miktarının yüzde 0.5’i oranında kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Vakıfbank şubelerine gidilerek kullanılabilen bu kredi için bankanın internet şubesinden online ihtiyaç kredisi başvurusu da yapılabilmektedir. Kredi kullanımı sırasında ayrıca yüzde 5 oranında BSMV alınmaktadır. İhtiyaç kredilerinde zorunlu olan hayat sigortası bu kredi için de geçerli olup, sigorta prim tutarları müşterinin durumuna ve kredinin tutar ve vadesine göre değişmektedir. Vakıfbank kredi kullanımlarında bildirdiği şartları ve faiz oranlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Banka tarafından belirtilen faiz oranları kredinin bağlı olacağı hesaba 1 adet faturaya dair otomatik ödeme talimatı verilmesi halinde geçerlidir.

Vakıfbank 10.000 Lira İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank en uygun ihtiyaç kredisi ile en az 1.000 lira, en fazla ise 90.000 lira kredi kullanılabilmektedir. Vakıfbank kredi başvurusu yaparak 10.000 lira tutarında kredi kullanan ve bu krediyi 24 ayda ödemeyi tercih eden bir müşteriye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.24 olup, kredinin aylık taksitleri de 499 lira olur. Kredi bitiminde ödenecek toplam tutar 12.015,09 lira olarak hesaplanırken, bu krediye uygulanan faiz tutarı 1.965,09 liradır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.