Ana SayfaGündemDenizbank 25.000 TL Avantajlı Taşıt Kredisi!

Denizbank 25.000 TL Avantajlı Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank araç sahibi olmak isteyenler için avantajlı hale getirdiği uygun taşıt kredisi kampanyası ile fırsat sunuyor.

Denizbank Uygun Faizli Taşıt Kredisi

Denizbank avantajlı taşıt kredisi kullanmak için en yakın banka şubesine giderek başvuru yapmak yeterli. Bankaya gitmek için vakti olmayan kişiler online taşıt kredisi başvurusu yaparak Denizbank internet şubesinden yararlanabiliyorlar.

Bankaların en uygun taşıt kredileri içinde bulunan Denizbank’ın bu kampanyasında Kasko banka tarafından yapıldığı takdirde faiz oranlarında 0.02 puan indirim uygulanmaktadır. Kredinin aylık ve yıllık hesaplanan maliyet oranlarına kredinin tüm faizleri, ücretleri ve vergiler dahildir. Taşıt kredisi kullanımı sırasında kredi tutarının bide 5’i oranında kredi tahsis ücreti alınır. Denizbank kredi kullanım şartları ve faiz oranlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Uygun Taşıt Kredisi Denizbank

Denizbank taşıt kredisi başvurusu yaparak araç sahibi olmak isteyenlerin satın alacakları araç sıfır kilometre olması durumunda aracın fatura bedelinin 50 bin liraya kadar olan bölümü için yüzde 70 oranında, 50 bin liradan fazla olan kısmı için de yüzde 50 oranında kredilendirme sağlanır.

2. el taşıt kredisi almak isteyenler için de satın alınacak aracın 50 bin liraya kadar olan bölümünün yüzde 70’i oranında, 50 bin liradan fazla olan bölümü için yüzde 50 oranında kredilendirme yapılır.

Denizbank 25.000 Lira Taşıt Kredisi

48 aya kadar vade seçeneği olan Denizbank 25.000 lira taşıt kredisi kullanan ve 48 ayda ödemek isteyen bir müşterinin aylık kredi taksitleri 764.81 lira olurken, krediye uygulanan aylık faiz oranı da yüzde 1.41’dir. Kredi bitiminde ödenmiş olan toplam tutar 36.711,15 lira olarak hesaplanır. Bu tutar ve vadedeki kredinin kredi tahsis ücreti 131.25 liradır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.