Ana SayfaKariyerKlasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu!

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu!

Banka mülakatlarına hazırlık yaparken, mülakatlarda sorulacak olan sorulara önceden hazırlanmak adaylara önemli bir avantaj sağlar. İşte o 35 soru!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Banka mülakatlarında ne sorulur? Sorusu mülakat aşamasından önce kesinlikle araştırılması gereken konulardan biridir. Çünkü bankalar kendinizle bilgili bilgi isteyebilirler. “Bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?” gibi birtakım sorular yöneltilebilir sizlere. Bunun gibi sorular en gereksiz sorular sınıfına girmektedir. Bankaların eleman alımlarında sordukları en basit sorulardandır. Kendinizi tanıtmanızı isterler ama bunun gibi sorularda sakın detaya inmeyiniz ve özel hayatınızla ilgili bilgi vermemeye çalışınız.

Banka Mülakatlarında Ne Sorulur?

Banka iş ilanları araştırması yaptınız ve iş başvurunuzu gerçekleştirdiniz. Bankadan size olumlu geri dönüş oldu ve mülakata davet ediniz. Sıra mülakat gününü beklemekte ve çok güzel hazırlanmakta. Peki Banka mülakatlarında ne sorulur konusunda gerçekten ne kadar bilgi sahibisiniz? İşte o klasik ve ilginç sorular!

İlk olarak klasik sorulardan başlıyoruz.

“Banka Mülakatlarında Biz Ne Sormalıyız?” Yazımızı Okudunuz mu?

1. Adresimizi Rahat Bulabildiniz mi?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Adresimizi Rahat Bulabildiniz mi?

Banka başvurularında ilk olarak size yöneltilecek sorulardan birisi “adresimizi rahat bulabildiniz mi?” sorusudur. Eğer siz adresi bulmakta bir sıkıntı çektiyseniz sakın bunu doğrudan söylemeyiniz. Herhangi bir sorun yaşamadığınızı söyleyerek ortamı yumuşatabilirsiniz.

2. Kariyer Hedefiniz Nedir?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Kariyer Hedefiniz Nedir?

“Kariyer hedefiniz nedir?” gibi bir soru karşısında yeni mezunların en çok hazırlıklı olmaları gerekmektedir. Banka ile ilgili bir bölüm değil de mesela bilgisayar bölümü okuduysanız güçlü dayanaklara sahip olmanız gerekmektedir. Bu soruya cevap verirken kesinlikle duraklamamalısınız.

3. Hobilerinize Ne Zaman Start Verdiniz?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Hobilerinize Ne Zaman Start Verdiniz?

Öz geçmişinize yazmış olduğunu bazı hobilerinizi sizlere sorabilirler. “Burada yazılı olan sporları veya hobileri ne zaman yapmaya başladınız?” gibi bir soru sorulabilir. Bu sorularda sakın detaylara inmeyiniz. Çünkü bu tip sorulara vereceğiniz cevaplara göre diğer önemli konulara ayıracağınız zaman azalacaktır.

4. Prof….’yı Tanıyor Musunuz?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Prof….’yı Tanıyor Musunuz?

Sizlerin gittiğiniz üniversiteleri araştıracaklardır ve sizlere “ Prof. … ‘yı tanıyor musunuz?” gibi bir sorabilirler. Bu soru ile oldukça sık karşılaşılır. Mülakat eden kişi sizinle daha samimi bir ortam kurabilmek için ortak tanıdık kişilerin daha etkili oluğunu düşünür. Eğer bahsettiği kişiyi tanımıyorsanız kesinlikle tanımadığınızı söylemeyiniz.

5. Kendinizi Önümüzde 5 Sene Öncesinde Nerede Görüyordunuz?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Kendinizi Önümüzde 5 Sene Öncesinde Nerede Görüyordunuz?

Bu soru klasik banka mülakat soruları arasında bulunsa da aslında kritik bir sorudur. Verdiğiniz cevaplara göre pozisyon ve şirkette yükselmek için ne kadar hırslı olduğunuz, hedefleriniz olduğunu ve hedeflerinize ulaşmak için gerekişe gece gündüz çalışabileceğinizi ispatlamalısınız. Çünkü artık herkes çok çalışıyor, çok hırslı ve herkesin bir hedefi var. Sizin İnsan Kaynakları Uzmanına bankacılık kariyeri hedeflerinizin çok yüksek olduğunu göstermelisiniz. Ancak özel hayatınıza hiç girmemelisiniz.

6. Güçlü Yanlarınız Nelerdir?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Güçlü Yanlarınız Nelerdir?

Banka mülakatlarında ne sorulur? Diye aratma yaptınız ve İnsan Kaynakları size güçlü yanlarınız nelerdir diye soracak diyoruz. Çok basit bir soru, bu ne mi diyorsunuz? Hiç de öyle değil! Güçlü yanlarınızdan gerçekten bahsetmeli misiniz yoksa bahsetmemeli misiniz? Bahsedecekseniz bu nasıl olmalı? İşte en kritik nokta burası. Evet, güçlü yanlarınızdan bahsetmelisiniz ancak öve öve bitiremeden değil. Kısa ve öz bir şekilde. Bahsettiklerinizi örneklendirebilirsiniz ancak çok abartmamalı, banka insan kaynakları uzmanını sıkmamalısınız. Aksi durumda banka mülakatından olumsuz bir şekilde geri dönebilirsiniz.

7. Zayıf Yanlarınız Nelerdir?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Zayıf Yanlarınız Nelerdir?

Güçlü yanlarınız nelerdir sorusu gibi zayıf yanlarınız nelerdir sorusunda da dikkat etmeniz gerekenler var. Zayıf yanlarınızı söylemeli, bunların farkında olduğunuzu göstermeli ancak zayıf yanlarınızı güçlendirmek içinde elinizden geleni yaptığınızı göstermelisiniz.

8. Sizi En Çok Ne Motive Ediyor?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Sizi En Çok Ne Motive Ediyor?

Bu soruda aslında sorulmak istenen kendi zaman planlamalarını kendin gerçekleştirebiliyor musun yoksa yöneticilerin sana sürekli bir şeyleri söylemesi mi gerekiyor? Takım çalışmaları motiveni düşürüyor mu yoksa ekip arkadaşlarıyla çalışmak senin için sorun değil mi?

Banka mülakat soruları arasında tuzak sorular arasında bulunmaktadır. Eğer bir yönetici tarafından motive edilmeyi bekliyorsanız aslında siz motive olmuyorsunuzdur. Geçmiş dönemlerde edindiğiniz tecrübelerinizden bahsederek İnsan Kaynakları Uzmanına kendinizden bahsedin. Ancak hiçbir zaman yüksek maaşla, güzel pozisyonlardan daha iyi motive olabileceğinizi söylemeyin.

9. Neden Bizimle Çalışmak İstiyorsun?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Neden Bizimle Çalışmak İstiyorsun?

Banka mülakatlarında böyle bir soru ile karşı karşıya kalıyorsanız aslında size sorulmak istenen bu şirket için uygun musun? Bankamızda yükselmek istiyor musun yoksa belli bir aşamaya gelince ayrılacak mısın? Sadece para kazanmak için çalışmak istiyorsun yoksa bankacılık sektöründe kariyer hedeflerin var mı?

Banka iş başvurusu yapmadan önce bu işi çok düşündüğünüzü ancak sizin için uygun olduğunu gördüğünüzü, şirket kültürünü sevdiğinizi ve size uyduğunu söyleyebilirsiniz. Bankacılıkta kariyer hedeflerinizin olduğunu ve kendi bankalarının bunun için çok uygun olduğunu söyleyebilirsiniz.

10. Çok Yoğun İş Dönemi ile Nasıl Başa Çıkarsınız?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Çok Yoğun İş Dönemi ile Nasıl Başa Çıkarsınız?

Banka mülakatlarında ne sorulur sorusundan ne önemli bir sorudur bu. Davranışsal mülakat soruları arasında yer alan bu soru ile verdiğiniz cevaplar değil, sergilediğiniz davranışlar gözlemlenir. Klasik bir soru olmakla birlikte, mülakatın getirdiği stresle nasıl başa çıktığınız gözlemlenir. Bu nedenle sakin olmalı ve geçmiş deneyimlerinizden bahsetmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

11. Bitirilmesi Gereken Projeyi Zamanında Tamamlayamadınız, Ne Yaparsınız?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Bitirilmesi Gereken Projeyi Zamanında Tamamlayamadınız, Ne Yaparsınız?

Banka İnsan Kaynakları Uzmanı burada hem sizin vereceğiniz cevapları hem de davranışları gözlemleyecek. Aslında yapacak çok şeyin var ama hiç zamanın yok durumunun davranışsal görüşme karşılığıdır. İK Uzmanının sizden beklediği yanıt, böyle bir durum yaşanması durumunda sizin ne yapacağınız ve ne düşüneceğinizdir. Bu nedenle stratejik cevaplar vermelisiniz.

12. Nasıl Çalışıyorsun?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Nasıl Çalışıyorsun?

Banka mülakatlarında en klasik sorular arasındadır. Nasıl çalıştığınız, çalışırken neler yaptığınız sorulur. Hiç stres yapılmaması gereken bir banka sınavı sorusudur. Hem ortamın sakinleşmesi hem de stresi azaltmak için sorulan bir sorudur. Yine önceki deneyimlerinizden bahsedebilirsiniz. Vereceğiniz en kötü cevap bile iyi olacaktır. Bu nedenle çok fazla stresli olmanıza gerek yok.

13. Bize 1 Gününü Anlatır Mısın?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Bize 1 Gününü Anlatır Mısın?

Klasik banka mülakat soruları arasında en klasik olanıdır diyebiliriz. Ancak verilen cevaplar klasik olmamalıdır. Sabah kalkarım, elimizi yüzümü yıkarım, kahvaltımı yaparım ve benzeri gibi cevaplar olmamalı. Sabah kalktınız, yapmanız gereken her şeyi tamamladınız ve evden vaktinde çıktınız. Gitmeniz gereken yere 5 dakika erken vardınız ve hazırlıklarınızı tamamladınız şeklinde olmalıdır.

14. Bu Pozisyon için Fazla Nitelikli Değil Misin?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Bu Pozisyon için Fazla Nitelikli Değil Misin?

Eğer bankacılık sektöründe tecrübeniz çok fazlaysa ve mülakata çağrıldıysanız bu soru ile karşılaşmanız yüksek ihtimaller arasında. Eğer size bu şekilde soru yönetilirse bu sorudan ziyade bundan sonra gelecek soruyu düşünmelisiniz. Çünkü İnsan Kaynakları Uzmanı bu soru ile sizin bu işten sıkılıp sıkılmayacağınızı merak ediyordur. Bu nedenle sizin bu pozisyon için doğru olup olmadığınızı düşünüyordur. Devamında ise “Bu Pozisyon Sizi Tatmin Edecek mi?” sorusu gelir.

15. Kendinizi Tek Kelime ile Açıklar Mısınız?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Kendinizi Tek Kelime ile Açıklar Mısınız?

Banka mülakatları ve sınavlarında İnsan Kaynakları Uzmanları bazen sizlerin neler düşündüğünüzü görmek için beyninizin içine girmek isterler. Çünkü sizin işe başlamanız kadar onların da sizi işe alması kumar gibidir. Çünkü işverenlerine sizi önerirler ve işi iyi yapamamanız durumunda risk faktörü ön plana çıkar. Bu nedenle cevaplarınız mutlu, rahat, dinamik gibi olmalıdır.

16. Eski İşinizden Neden Ayrıldınız?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Eski İşinizden Neden Ayrıldınız?

Banka mülakatlarında ne sorulur diye merak edenleriniz arasında bu soruyu tahmin etmeyen yoktur. Ancak cevabı tahmin edilemeyecek kadar kritiktir. Eski işinizden çok kötü ayrılmış dahi olsanız asla eski işinizi, yöneticinizi, şirket kültürünü ve iş arkadaşlarınızı kötülememelisiniz. Bunun aksine eski işinizden ayrılmanızı olumlu bir şeye bağlamalı ya da olumlu göstermelisiniz. Yükselmek istediğiniz pozisyonun kendi bankaları için daha uygun olduğundan bahsedebilir, eski iş yerinizin bunun için yetersiz kaldığını belirtebilirsiniz.

17. Bugüne Kadarki En Büyük Başarınız Nedir?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Bugüne Kadarki En Büyük Başarınız Nedir?

Bu soru güçlü olduğunuz yanlarınızdan bahseder misiniz soru ile benzerlik gösterse de farklı bir noktası bulunuyor. Bu da cevap verirken öncesinde yürüttüğünüz bir projeden bahsedebilir, o projede elde ettiğiniz başarı oranını söyleyebilirsiniz.

18. Bugüne Kadarki Çözdüğünüz En Garip Olay Nedir?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Bugüne Kadarki Çözdüğünüz En Garip Olay Nedir?

Bu soruda sizlerin verdiği cevap çok kritiktir. Verdiğiniz cevaba göre İnsan Kaynakları Uzmanı sizin dürüstlüğünüzü test etmektedir. Eğer cevaplarınızda sık sık duraksama yapar ya da abartmalara yer verirseniz İK Uzmanı bunu aslında böyle bir olay yaşamadığınızı düşünür. Bu nedenle sakin olmalı ve olayları aşamalı olarak anlatmalısınız.

19. Bugüne Kadar Aldığınız En Acımasız Geri Bildirim Nedir?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Bugüne Kadar Aldığınız En Acımasız Geri Bildirim Nedir?

Eğer bu soru karşısında hatırlamadığınızı ya da acımasız geri bildirim almadığınızı söylerseniz İK Uzmanını düşündürür. Eğer öğrenim sürecinizi, hatalarınızı dürüst bir şekilde anlatırsanız diğer adaylara göre ön planda olursunuz.

20. Arkadaşlarınızdan ve Arkadaş Ortamınızdan Bahsedebilir Misiniz?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Arkadaşlarınızdan ve Arkadaş Ortamınızdan Bahsedebilir Misiniz?

İK Uzmanının bu soruyu sormasının amacı adayı yakında tanımaya çalışmasıdır. Verdiğiniz cevap ile arkadaşlarınıza verdiğiniz değer ya da şikayetler tespit edilir.

21. Projede Sizden Beklentiler Yüksek Olursa Nasıl Karşılık Verirsiniz?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Projede Sizden Beklentiler Yüksek Olursa Nasıl Karşılık Verirsiniz?

İnsan Kaynakları Uzmanı bu soru ile sizin yardım etme ya da proje konusunda destek alma konularına nasıl yaklaştığınızı gözlemler.

22. En Son Birini Hayal Kırıklığına Uğrattığınız Zaman Neler Oldu?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
En Son Birini Hayal Kırıklığına Uğrattığınız Zaman Neler Oldu?

Herkes hayatının bir döneminde birilerini mutlaka hayal kırıklığına uğratmıştır. Bu nedenle kimseyi hayal kırıklığına uğratmadım diye cevap vermek yanlış olur. Dürüst cevap vermeli, nedenleri ve sonuçlarını açıklamalısınız.

23. Sizi Diğer Adaylardan Farklı Kılan Özelliğiniz Ne?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Sizi Diğer Adaylardan Farklı Kılan Özelliğiniz Ne?

Bu mülakat sorusu İnsan Kaynakları Uzmanının sizi deneme sorusudur. Bu nedenle kendinizden bahsedebilir, güçlü yönlerinizi açıklayabilir, başvurduğunuz pozisyonunun tüm gerekliliklerini sağladığınızı aktarabilirsiniz.

Veee İlginç Banka Mülakat Soruları!

24. Dünyanın Sonu Geldi, Hayatta Kalmayı Nasıl Başarırsın?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Dünyanın Sonu Geldi, Hayatta Kalmayı Nasıl Başarırsın?

Banka mülakatlarında ilginç sorularla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunlardan biri de dünyanın sonunun gelmesi ve sizin bu durumda ne yapacağınızdır. Bu ilginç mülakat sorusunun cevabını işiniz ile ilişkilendirmelisiniz. Ekip çalışmalarından yararlanabilir ve farklı yeteneklere sahip olan iş arkadaşlarınızla ortaklaşa çalışabileceğinizden bahsedebilirsiniz. Aynı zamanda dünyanın sonunun gelmesi halinde yapılacaklar listesi çıkarabileceğinizi ve zaman kaybetmeden de işe koyulabileceğinizden bahsedebilirsiniz.

25. En Sevdiğin ve Sana En İlginç Gelen Fıkrayı Anlatabilir Misin?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
En Sevdiğin ve Sana En İlginç Gelen Fıkrayı Anlatabilir Misin?

Bu hem ilginç hem de zor mülakat soruları arasındadır. Rahat olduğunuz ortamda bile aklınıza fıkra anlatmak gelmezken, stresli bir mülakat esnasında aklınıza nasıl fıkra gelsin? Yani sizin öyle bir fıkra anlatmanız gerekiyor ki; fıkra hem iş ile ilgili olmalı hem de ders vermeli. Burada İK Uzmanı sizin espri yeteneğinizi ve hızlı düşünmenizi görmek istiyor. Bu unutulmamalıdır.

26. Piyangodan Para Kazandın, Nasıl Harcarsın?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Piyangodan Para Kazandın, Nasıl Harcarsın?

Bu soruyla hem banka mülakatlarında hem de banka ve finans ile ilgili olmayan bir görüşmede karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Bu soru karşısında kendinize kısa bir düşünme süresi vermeli, ardından ise yardım yapmak, tatil yapmak ya da aldığınız parayla yatırım gerçekleştirmek ile ilgili cevaplar verebilirsiniz.

27. Bir Süper Gücünüz Olsaydı Bu Ne Olurdu?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Bir Süper Gücünüz Olsaydı Bu Ne Olurdu?

Birkaç sıkıcı mülakat sorusu sonrasında ilginç sorular ile karşılaşırsınız. Bu da o sorulardan biridir. Cevabı ise hem eğlenceli hem de stratejik olmalıdır. Çünkü vereceğiniz cevap aynı zamanda sizin kişiliğinizi yansıtacaktır. Bu nedenle çok düşünmeden, hızlıca, en doğru cevabı vermelisiniz.

28. Cumhurbaşkanısın, Neler Yaparsın?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Cumhurbaşkanısın, Neler Yaparsın?

Bu soru ile karşılaşmanız için politika ya da siyaset ile ilgili ilgilenmek zorunda değilsiniz. Ancak vereceğiniz cevaplar sizin kendinizi tanıtmanız için güzel bir fırsat. Emin olun, hiçbir işveren ve İK Uzmanı politik bir yanıt beklemeyecek. Bu nedenle esprili bir anlatım ile hoşunuza gitmeyen ya da sizin kişiliğinize uymayan durumlardan bahsedebilir ve bunları daha iyi hale getirmek için elinizden geleni yapabileceğinizden bahsetmelisiniz.

29. Sizi Neden İşe Almayalım?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Sizi Neden İşe Almayalım?

İşte bu noktada düşünmeniz gerekiyor. Çünkü işe alınmak geldiniz ve size sizi neden işe almayalım diye bir soru geldi. Beklemediniz yerden soru geldiği için düşünebilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınız. Ancak vereceğiniz cevap dürüstçe olmalı. Bu nedenle birkaç özellik sayıp, eğer diğer adaylarda bu özellikler varsa sizi işe almamalarını, şirketin daha iyi olması için fedakarlıkların yapılması gerektiğini söyleyebilirsiniz.

30. Bir Trafik İşareti Olsaydın, Hangisi Olurdun?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Bir Trafik İşareti Olsaydın, Hangisi Olurdun?

Bu mülakat sorusu daha çok ofis dışı, sahada çalışan adaylara yönetilmektedir. Adayların trafik bilgisi ölçümlenmek istenmektedir.

31. Ne Kadar Garipsin? Gariplik Durumunu Derecelendirebilir Misin?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Ne Kadar Garipsin? Gariplik Durumunu Derecelendirebilir Misin?

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişmektedir. Ancak ortalarda bir şey söylemek en doğrusudur. 10 üzerinden 1 olarak cevap verirseniz çok sıradan bir insan olduğunuz, 10 olarak cevap verirseniz de fazla deli olarak tanınırsınız.

32. Ne Kadar Şanslısın? Şanslılık Durumunu Derecelendirebilir Misin?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Ne Kadar Şanslısın? Şanslılık Durumunu Derecelendirebilir Misin?

Bu sorunun cevabı ise kişiliğinizi yansıtmaktadır. Eğer 10 üzerinden 1 derseniz çok şanslı olduğunuz, 10 derseniz şanssız olduğunuz düşünülür. Şanslı olduğunuzu söylemek her durumda mücadeleci olduğunuzu, şanssız olduğunuzu söylemek ise zorluklarla savaşmayan yönünüzü gösterir.

33. Özgeçmişine Neleri Yazamadın?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Özgeçmişine Neleri Yazamadın?

Bu mülakat sorusunun ilginç olmasının nedeni İnsan Kaynakları Uzmanının sizin özgeçmişinize yazamadığınız bir şeylerin olduğunu farketmesidir. Bu durum iyiye işarettir. Sizin kısa ve net bir şekilde CV hazırladığınızı gösterir.

34. En Sevdiğiniz Hayvan Hangisidir, Neden?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
En Sevdiğiniz Hayvan Hangisidir, Neden?

Bu soruda kişiliğiniz ile ilgilidir. Söyleyeceğiniz hayvanın özelliklerini sevmeniz, o özellikleri sahiplenmeniz anlamını taşır. Kuş demeniz özgürlüğü sevmeniz, köpek demeniz sadakati sevmeniz, karınca demeniz için çalışmayı sevdiğinizi gösterir.

35. Ülkede Zombi İstilası Olursa Ne Yaparsın?

Klasik ve Sıradışı 35 Banka Mülakat Sorusu! - Bankacıyım
Ülkede Zombi İstilası Olursa Ne Yaparsın?

Bu soruda zorluklarla nasıl başa çıkacağınız görmek istenir. Alacağınız kararlarda vereceğiniz öncellikler, sergileyeceğiniz tavırlar görülmek istenir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.