Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası İnternet Bankacılığı Başvurusu ve Hizmetler

Garanti Bankası İnternet Bankacılığı Başvurusu ve Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası internet bankacılığı 7 gün 24 saat sınırsız hizmet sağlar. Banka şubelerine gitmede pek çok bankacılık işlemlerinizi internet bankacılığı Garanti hizmeti ile sağlayabilirsiniz. Bunun için de internet bankacılığı hesabınızın olması gerekmektedir. Merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Garanti Bankası İnternet Bankacılığı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası internet bankacılığı başvurusu bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Garanti internet bankacılığı giriş işlemi için T.C. kimlik numaranızı ya da müşteri numaranızı kullanmalısınız. Eğer sisteme ilk kez giriş yapacaksınız şifrenizi oluşturmanız gerekmektedir. Bunun için de karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak.

Garanti Bankası İnternet Bankacılığı Başvurusu ve Hizmetler - Bankacıyım

Ekranda yer alan müşteri numarası ya da T.C. kimlik numarası ile bankaya kayıtlı olan cep telefon numaranızın bilgisini girmelisiniz. Bu işlemden sonra güvenlik bilgileri doğrulama ekranı açılacak. Bu ekranda kart bilgileriniz istenecek. Devamında ise banka tarafından size şifre gelecek. Gelen şifreyi ekrana yazmalı, işlemleri tamamlamalısınız.  Eğer Garanti Bankası internet bankacılığı şifresi varsa karşınıza çıkan aşağıdaki ekrandan girişinizi yapabilirsiniz.

Garanti Bankası İnternet Bankacılığı Başvurusu ve Hizmetler - Bankacıyım

Eğer Garanti Bankası müşteri numarası bilginiz sizde yoksa 444 0 333 Alo Garanti’yi arayabilirsiniz. Bunun için banka şubelerine de gidebilirsiniz.

Garanti İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme Nasıl Yapılır?

Garanti internet bankacılığı şifre yenileme işlemi de 1. Resimde olan ekrandan yapılmaktadır. Oluşturulan şifrenin en az 6 karakter en fazla ise 8 karakter olması gerekmektedir. Aynı zamanda sadece rakam ve harflerden oluşması zorunludur. Garanti internet bankacılığı şifre yenileme işlemi de şifre almak gibidir. Tekrardan tüm işlem adımlarını yapmanız gerekiyor.

İnternet Bankacılığı Garanti Bankası Hizmetleri

Garanti Bankacılığı internet bankacılığı başvurusu yapan bir kişi banka şubelerine gitmeden işlemlerini halledebilir. Garanti internet bankacılığı hesap hareketleri görüntülenebilir, dekont alabilir, yatırımlara göz atabilir, ekstre tanımlayabilir, hesap adı tanımlayabilir, ödeme planı, banka faiz oranlarını görüntüleyebilir, esnek kredi hesaplama yapabilirsiniz. Bunlara ek olarak sigorta poliçe detayları ile hasar detay bilgilerine ulaşabilir, emeklilik hakkında bilgi alabilirsiniz.

Katkı payında değişiklik yapabilir, fon fiyatlarını görebilir, ödemelerini gerçekleştirebilir, limit tanımlama, ürün değişikliği ya da iptali, para gönderme, HGS ve OGS işlemleri, çek ve senet, pos mutabakatı, işlem fatura bilgisi, üye iş yeri bilgileri, hesap mutabakatı, leasing sözleşmeleri, kira ve fatura görüntüleme yapabilirsiniz.

Benzer şekilde para transferleri, kredi kartı, banka kartı işlemleri, tüm ödemeler ve yatırımlar, banka kartı ve kredi kartı başvurusu, kredi başvurusu yine internet bankacılığından yapılır.

Garanti İnternet Bankacılığı E Devlet ve İmei Kaydı

Garanti internet bankacılığı e devlet hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Eğer e devlet şifrenizi unuttuysanız internet bankacılığı girişi yaparak bu işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.