Ana SayfaKredilerKefilsiz Kredi Veren Bankalar

Kefilsiz Kredi Veren Bankalar

Bazen bu şartlardan birkaçı sağlanamayabilir. Kefil bulmak bunlardan en zor olan şartlardandır. Size kefil olacak birisini bulmak çok zordur. Kefil nedir? Bankaların diliyle, aldığınız kredi karşılığında sizin geri ödemeyi yapmadığınız/yapamadığınız durumlarda sizin yerinize ödemeyi yapmakla yükümlü kişilerdir.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Bazen farklı sebeplerden ötürü finansal desteğe ihtiyaç duyarız. Duyduğumuz bu ihtiyaçlara finansal destek bulabilmek için çeşitli araçlara ve insanlara ulaşırız. Eş, dost akraba bunlardan borç isteyerek bir şekilde karşılarız. Kimi zaman ise bunların hiçbirini yapma imkanı bulamayabiliriz. Bu tarz durumlarda finansal sektörün temel taşları olan bankalar tercihlerimizi yönlendirebilmektedir. Bankalardan aldığımız yardımlarla bu sıkıntıları rahatlıkla aşabiliriz. Fakat bankalar da kendilerini güvence altına alabilmek amacıyla bazı şartlar koşmaktadır. Gelir belgeniz, kimlik fotokopiniz, üzerinize kayıtlı tapular veya en basitinden size kefil olacak birisi. Ancak kefilsiz kredi veren bankalar da bulumaktadır.

Bazen bu şartlardan birkaçı sağlanamayabilir. Kefil bulmak bunlardan en zor olan şartlardandır. Size kefil olacak birisini bulmak çok zordur. Kefil nedir? Bankaların diliyle, aldığınız kredi karşılığında sizin geri ödemeyi yapmadığınız/yapamadığınız durumlarda sizin yerinize ödemeyi yapmakla yükümlü kişilerdir. Bu şekilde bankalar sizden temin edemedikleri geri ödemeyi kefiliniz aracılığıyla temin etmektedir. Kimse kendini bu riske sokmak istemediği için kefil bulmak bu yüzden zordur. Bazı bankalar ise kefil göstermenize gerek görmemektedir. Kefilsiz bazı kredi hizmetleri sağlayarak müşterilerinin bu sıkıntısına çare bulmuştur. Kefilsiz kredi veren bankalar, özel birkaç kredi ile karşımıza çıkabilmektedir.

Kefilsiz Kredi Veren Bankalar

Kredi notu yüksek olan bütün müşteriler zaten kredi çekmekte zorlanmamaktadır. Kefil haricinde kefilsiz olarak kredi çekebilmeniz de mümkün. Bankalar için önemli olan geri ödemeyi tahsil edip edemeyeceğidir. Gösterdiğiniz gelir belgesi, vereceğiniz konut ipoteği veya maaş hesabınızın kredi çekeceğiniz bankada olması bu işi daha da kolaylaştırmaktadır. Kefilsiz kredi veren bankalardan ilki Akbank’tır.

Akbank özellikle Esnafa Altından Kredi kampanyası ile kefilsiz olarak esnafa kredi fırsatı tanımaktadır. Yastık altında biriktirilen altınları Akbank hesabınıza yatırdığınız taktirde avantajlı kredi fırsatları Akbank’ta. Yapı Kredi’den ise kefilsiz ve ekspertiz ücreti olmaksızın Taşıt Kredileri verilmektedir. Uygun vade fırsatlarıyla 0 km veya 2.el araçlar için kredinizi Yapı Kredi’den çekebilirsiniz.

Denizbank’ta kefilsiz kredi hizmeti veren bankalardandır. SMS yolu ile yaptığınız başvurular ile gelir belgenize de gerek kalmaksızın kredi onayınızı bekleyebilirsiniz. Diğer kefilsiz kredi veren bankalar ise şunlardır; Finansbank, TEB, Şekerbank, İş Bankası, ING Bank, Fibabank, Vakıfbank ve Halkbank’tır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.