Ana SayfaEkonomiEthereum 2.0 Nedir, Güncelleme Neler Getirecek?

Ethereum 2.0 Nedir, Güncelleme Neler Getirecek?

Ethereum nedir diye baktığınızda bunun en çok kullanılan kripto para birimleri arasında yer aldığını görebilirsiniz. İlk versiyon olan Ethereum 1.0 2014 yılında bir grup genç tarafından hayata geçirilmiştir. Bu blok zincir projesi sahip olduğu yeniliklerle büyük yankı uyandırmayı başarmıştır.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ethereum nedir diye baktığınızda bunun en çok kullanılan kripto para birimleri arasında yer aldığını görebilirsiniz. İlk versiyon olan Ethereum 1.0 2014 yılında bir grup genç tarafından hayata geçirilmiştir. Bu blok zincir projesi sahip olduğu yeniliklerle büyük yankı uyandırmayı başarmıştır. Çok sayıda topluluk tarafından destek gören ethereum kurucuları bu inovasyonu ve başarıyı devam ettirmek için Ethereum 2.0 versiyonu için çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalar sonucunda ethereum fiyatı ile ilgili gelişmelerin olacağı ifade edilmektedir.

2014 yılında Ethereum projesinin hayata geçmesinden bu yana 2016, 2017 ve iki kere 2019 yılında olmak üzere güncellemeler olmuştur. Bunların ardından Ethereum Versiyon 2 ya da diğer ismiyle Ethereum Serenity güncellemesi gündeme gelmiştir. Bu projenin daha fazla doğa dostu, yeni kullanım alanları için esnek ve stabil olacağı ifade edilir. Bu versiyonunu amaçları arasında ETH ağının daha fazla işlem gerçekleştirmeye izin vermesi, enerji tüketimini azaltmak ve güvenliği üst seviyeye çıkarmak yer almaktadır. Sahip olduğu özelliklerle Ethereum 2.0 Ethereum ile sınırlı kalmayarak bütün kripto para birimlerini etkilemektedir. Güncel kripto para projelerinin önemli bir kısmı Ethereum üzerinde yer aldığından yeni versiyonla yaşanacak hız ve kapasite artışı diğer altcoin birimleri üzerinde de etkili olacaktır.

Ethereum 2.0 Güncellemesinin Avantajları Nelerdir?

Ethereum fiyatı ve özellikleri konusunda gelişmiş seçeneklere sahip olan Ethereum 2.0 versiyonu uzun vadeli olarak planlanmıştır. Bu versiyon ile birlikte kaynak kullanımında etkinlik daha fazla artırıldı.

  • Ethereuma ölçeklenebilir bir PoS fikir birliği getirmek,
  • Veri doğrulama görevlerini düğüm kümeleri arasında bölerek gerçekleştirmek,
  • Düğümlerin yalnızca aldıkları verileri doğrulamadan sorumlu olmaları,
  • Blok zincirinin tamamının paralel işlemeyi kullanması

gibi özellikler sayesinde Ethereum blok zincir yapısı bir önceki güncellemelere kıyasla daha verimli ve hızlı hale gelmiştir. Bu güncellemeler ve özellikler istenilen başarıyı yakaladığı takdirde ethereum madenciliği ve diğer kripto paraların geleceğinde önemli ölçüde etkiye yaratacaktır. Siz de bu avantajlardan yararlanmak istediğinizde ethereum nedir, nasıl çalışır diye araştırarak en kazançlı işlemleri yapabilirsiniz.

Ethereum Nasıl Alınır?

Ethereum almak istediğinizde madencilik yapabilir ya da daha hızlı ve pratik bir yöntem olan kripto para borsası üzerinden alım gerçekleştirebilirsiniz. Bu amaçla doğrudan Bitlo.com adresini kullanabilir ve cazip oranlarla işlem yapabilirsiniz. Son işlemde geçerli olan ethereum fiyatı üzerinden alım ya da satım yapmak için hesabınızda yeterli bakiyenin bulunması gerekir. Elinizdeki bakiyenin kaç coin’e denk geldiğini görmek için hesaplama aracından yardım alabilirsiniz. Bu araçla 1 ethereum kaç tl diye anlık öğrenebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.