Ana SayfaKredilerDenizbank Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Denizbank Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, köklü bir finansal hizmetler kuruluşu olarak günümüzde bankacılık sektöründe önemli adımlarla yoluna devam eden bir bankadır. Aktif büyüklüğünü her geçen gün büyüten bankanın kredi ürünleri tüketicilerin en çok dikkatini çeken ve en çok talep gören hizmetlerindendir.

Doğal olarak görülen bu talep  konut kredisi faiz oranlarına dair soruların da kafaları kurcalamasına sebebiyet veriyor.

Konut kredilerine dair bilgiye erişmek isteyenler için derlenen Denizbank Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları 2016 verileri ile siz de size uygun gelmesi halinde Denizbank’ın kredi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Kendi bütçeniz doğrultusunda bir hesaplama yapabilir, ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Denizbank Uygun Konut Kredisi Faiz Oranları

Denizbank’ın sunduğu kredi faiz oranları her ürüne özel bir oran içermektedir. Konut kredisi faiz oranları da kendi içerisinde çeşitli seçeneklerle karşınıza çıkmaktadır.

En uygun konut kredisi seçeneğini Denizbank için merak edenlere Denizbank Mortgage Kredisi önerilmektedir. Denizbank Mortgage kredisi %0,91’den başlayan faiz oranlarını müşterilerine arz etmektedir. Müşterileri için sunduğu bu oranlar elbette seçilen vade ve kredi tutarına göre farklılık gösterebilir.

Genel itibariyle Denizbank Konut Kredisi Faiz Oranları, %0,91 ile %1,19 arasında değişmektedir. Üstelik 25 yıla kadar faydalanabileceğiniz vade seçenekleriyle geri ödeme noktasında da sizlere bir kapı aralanmaktadır. %1,91’lik kredi faiz oranları bankanın konut kredisi için 24 aylık vadeler için uygulanmaktadır. 100 bin TL’lik için sunulan örnek kredilerde 25 ve 36 ay için %0,97, 37-60 ay için %1,01,  61 ay ve 300 ay vade seçeneği içinse %1,19’luk faiz oranları baz alınmaktadır.

Vade süresinin uzun olması sebebiyle uygunluk içerse de kısa vadeli kredilerde daha düşük faiz oranları uygulanmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.