Ana SayfaKredilerŞeker Bank Kredi Faizleri Düştü! Hemen Kredini Hesapla

Şeker Bank Kredi Faizleri Düştü! Hemen Kredini Hesapla

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankacılık sektörü siyasetçilerden ve halktan gelen tepkilere daha fazla duyarsız kalamadı. Geçen hafta başlayan faiz indirimi furyasına teker teker bütün bankalar dahil olacak gibi görünmekte. Bu kapsamda Şekerbank da ihtiyaç kredilerinde ve konut kredisi faizlerinde indirime gitti.

Kamu bankalarının öncülük ettiği faiz indirimlerine özel bankalar da dahil oldu. Bu durumdan faydalanmak isteyen vatandaşlar ise özellikle konut kredilerinde oranların hala beklentilerinden uzak olduğuna dikkat çekiyor. Zira inşaat şirketleri markalı konut satışlarında 120 aya kadar vade imkanı tanıdıkları müşterilerine aylık yüzde 0,70 oranında faiz uygulamaktalar.

Konut Kredilerinde Kısa Vadede Oran 0,85’e İndirildi

Şekerbank’tan konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar daha önce 24 ay vadeli olarak kullandıkları kredi için bankaya aylık yüzde 0,89 oranında faiz ödemekteydiler. Banka son indirimiyle söz konusu vadede faiz oranlarını aylık yüzde 0,85 düzeyine çekti. Bu vade aralığı konut kredisi kullanımları için gayet kısa kalmaktadır. Bankanın 25- 60 ay arası vadeli konut kredisi kullanımları için belirlediği oran aylık yüzde 0,99 seviyesinden aylık yüzde 0,95 noktasına indirilmiştir.

Ev alırken daha uzun vade isteyenler için ise 61- 120 ay arası vade seçenekleri mevcut. Bu vade seçeneğinde vatandaşlara uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,07 seviyesinden aylık yüzde 0,99 düzeyine indirilmiştir.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar içinde indirime giden Şekerbank, vade ve tutara göre değişkenlik gösteren faiz oranları için azami seviyeyi aylık yüzde 1,50’den aylık yüzde 1,40’a indirmiştir. İhtiyaç kredileri için bankanın belirlediği en uygun faiz oranı ise aylık yüzde 1,19’dur. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.