Ana SayfaGündemHalk Bankası’ndan "Yeşil Işık Taşıt Kredisi" Kampanyası!

Halk Bankası’ndan “Yeşil Işık Taşıt Kredisi” Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halk Bankası yeni yıla girerken birçok kredi kampanyası düzenliyor. Müşterilerine uygun faiz oranları sunan banka şimdi de taşıt kredisinde avantajlı koşullarla hizmet veriyor. “Yeşil Işık Taşıt Kredisi” kampanyası ile hem 0 km araç satın almak isteyen müşteriler hem de ikinci el araç sahibi olmak isteyen müşterilere uygun faiz oranları sunulmaktadır.

0 km taşıt sahibi olmak isteyen müşteriler Yeşil Işık Taşıt Kredisi kampanyası dahilinde aylık yüzde 1,09 faiz oranından faydalanabilecektir. 0 km araç için kullanılacak olan azami vade 48 aydır. Kampanya uyarınca banka kredi tahsis ücreti talep edecektir.

Örnek Hesaplamalar

Yeşil Işık Taşıt Kredisi dahilinde 0 km bir araç için 20 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri aylık yüzde 1,09 faiz oranından faydalanacaktır. Kampanya kapsamında sağlanılan finansman geri ödemeleri takribi 563,70 civarında olacaktır. Kullanılan kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 17,2119 olacaktır. Ayrıca banka 105 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil (BSMV dahil) edecektir.

Yeşil Işık Taşıt Kredisi dahilinde 2. el bir araç için likidite sağlayan bir müşteri aylık yüzde 1,10 faiz oranından faydalanacaktır. Kampanya dahilinde banka 5 yaşına kadar olan araçlar için finansman sağlayabilmektedir. Yeşil Işık Taşıt Kredisi koşulları kapsamında 20 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri 48 ay vadede kredi geri ödemelerini tamamlamak istediği taktirde aylık yüzde 1,10 faiz oranından yararlanabilecektir. Aylık yüzde 1,10 faiz oranı ile kullanılan kredinin taksitleri takribi 565,17 Türk Lirası civarında olacaktır. Bu durumda kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 17,3790 olacaktır. Ayrıca banka 105 Türk Lirası kredi tahsis ücreti (BSMV dahil) tahsil edecektir.

Halk Bankası’nın Yeşil Işık Taşıt Kredisi dahilinde, hem 0 km hem de 2. el araçlar için finansman geri ödemelerine 3 ay erteleme ile başlanabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.