Ana SayfaEkonomiPTT Sözleşmeli Personel Alımı, Büyük Gün Yarın!

PTT Sözleşmeli Personel Alımı, Büyük Gün Yarın!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Geçtiğimiz hafta PTT’nin personel alacağına ilişkin yapılan açıklamadan sonra, başvuru sürecinin yarın itibari ile başlayacağı öğrenildi. Şubat ayının 18’ine kadar alınmaya devam edecek başvurular online olarak yapılacak.

MÜJDELİ HABERİ AHMET ARSLAN PAYLAŞTI

PTT’nin personel alımı yapacağı haberini ilk açıklayan Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan olmuştu. Sonrasında ise PTT resmi açıklama yapmış ve sürecin nasıl işleyeceği hakkında başvuru yapmak isteyenleri bilgilendirmişti.

İLK ETAPTA 500 KİŞİ ALINACAK

Bu bilgilere göre, PTT 2017 yılında birinci aşamada istihdam edeceği personel sayısını 500 olarak açıkladı. İstanbul kentini kapsayacak personel alımına Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek. PTT 500 kişiden oluşan personel alımının 367 tanesini gişe ve bürolarında istihdam edecekken, kalan 133 personeli ise dağıtıcı olarak yerleştirecek.

BAŞVURU TARİHLERİ 13 – 18 ŞUBAT

PTT’nin sözleşmeli personel alımı işsizlere yeni umut oldu. 2017 yılında 2000 kadar yeni personel alacağını duyuran PTT, ilk aşamada beş yüz personel alacağını açıkladı. 13 Şubat ile 18 Şubat tarihleri arasında başvuruları kabul edeceğini duyuran PTT, başvuru yapacakların ik.ptt.gov.tr internet adresi kanalıyla başvurularını yapmasını istedi. Başvurular için herhangi bir ödeme de yapılmayacak.

BAŞVURUNUZU SON GÜNE BIRAKMAYIN!

Özellikle işsiz gençler tarafından merakla beklenen başvuru sürecinin yarın başlamasıyla, ik.ptt.gov.tr internet adresinde yoğunluk yaşanması bekleniyor. Yetkililer başvuru sürecinin 5 günü kapsayacağına dikkat çekerek “Başvuru yapmak isteyenler son güne bırakmadan, başvuru işlemlerini tamamlasın” dedi. Uzmanlar ise özellikle gece geç saatlerde site yoğunluğunun düşeceğini belirtti.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.