Ana SayfaGündem20 Yıl Vadeli Esnek Ödeme Planlı Konut Kredisi Garanti Bankası'ndan!

20 Yıl Vadeli Esnek Ödeme Planlı Konut Kredisi Garanti Bankası’ndan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, müşterilerinin kendi istediklerini gibi ödeme yapabilecekleri en uygun konut kredisi imkanını sunuyor.

Garanti Bankası konut kredisi imkanından yararlanmak isteyen bireyler yılbaşında ikramiye alacaklarsa, 3 ayda bir maaş alıyorlar ya da herhangi bir ek ödeme gelme durumlarına karşın olarak esnek ödemeli ödeme planları oluşturabilmektedirler. Esnek ödeme haricinde eşit taksitli, azalan ve artan taksitli ödeme planı imkanları da sunan banka uygun faizli konut kredisi imkanı sunuyor.

Müşterilerinin ev hayallerini gerçekleştirmek, kredi ödemelerinde onların istediklerini gibi olacak şekilde ödeme planları oluşturan Garanti Bankası, konut kredisini Türk Lirası cinsinden kullandırtmaktadır. Banka 20 yıl vadeye kadar ödeme imkanı sunmaktadır. Erken ödeme yapılması durumunda, erkenden ödenen anaparanın miktarının yüzde 2’si oranı kadar erken ödeme ücreti alınacaktır. Garanti Bankası konut kredisi yalnızca mesken satın alım amacı ile ve gerçek kişiler tarafından kullandırılmaktadır. Banka müşterilerinin satın alacakları konutun ekspertiz değerinin belli bir oranı kadar kredi kullandırmaktadır. Bu oran yüzde 80’dir.

Sabit faizli konut kredisinde aylık kredi ödemelerinin 1 ya da 1’den fazlasının erken ödenmesi istendiği durumlarda, eğer geriye kalan vade süresi 36 ayı geçmiyorsa ödeme yapılan anapara miktarının yüzde 1’lik oranı , geriye kalan vade süresi 36 ayı geçiyorsa yüzde 2’lik oranını geçmeyecek şekilde miktarda masraf talep edilir.

20 yıl vadeli 70 bin Türk Lirası Garanti Bankası konut kredisi imkanından yararlanmak isteyen bireylerin aylık kredi ödemeleri 878,61 Türk Lirası yapmaktadır. Esnek ödemeli ödeme planı oluşturmak isteyenlerin bankanın ilgili kişilerle ödemelerini oluşturmaları gerekmektedir. Yüzde 1,18 oranında faiz uygulayan banka, 750 Türk Lirası değerinde ekspertiz ücreti almaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.