Ana SayfaKredilerAnında İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Anında İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar, müşterilerinin eğitim, sağlık, tatil, alışveriş ve benzeri gibi nakit ihtiyacı durumları için ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenlerler. Başvurular için bazı bankalar sadece şubeden gerçekleştirme imkanı tanırken bazı bankalar çeşitli başvuru imkanları sağlayıp, müşterilerine hızlı çözümler üretmeyi hedeflerler. ATM’lerden, mobil bankacılık, internet şubesi gibi başvuru kanalları ile anında ihtiyaç kredisi imkanı tanıyan bankalar, uygun gördükleri durumlar müşterilerinin talep ettikleri finansman tutarlarını müşterilerinin hesaplarına yatırırlar. Anında ihtiyaç kredisi kapsamında yapılan başvuruların değerlendirme süreçleri bankadan bankaya göre değişiklik göstermektedir. Bazı bankalar 1 gün içerisinde değerlendirme alıp geri dönüş yaparken bazı bankalar 10 gün sonra geri dönüş yapabilmektedir. Anında ihtiyaç kredisi veren bankalar haberimizin detaylarında…

Ziraat Bankası: Yüzde 1,26’fan başlayan faiz oranları ile 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunmaktadır. İnternet sitesi ve şubesi, Ziraat Mobil, Çağrı Merkezi ve ATM’lerden başvurular gerçekleşmektedir.

Fibabanka: 48 ay vadeli, yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Minimum 1000 Türk Lirası, maksimum 20.000 Türk Lirasına kadar kredi imkanı sağlamaktadır. Bireylerin kredi başvurularının onaylanması durumunda ise 1 hafta içerisinde kredi kullandırımı gerçekleşmektedir.

Şekerbank: Yüzde 1,75 faiz oranı uygulayıp, sabit faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Faiz oranları vade sürelerine göre değişkenlik göstermemektedir. Maksimum 48 ay vadeye kadar ödeme imkanı sunmaktadır. Başvurular 0850 222 78 78 numaralı Şekerbank’ın Çağrı Merkezi Hattından ya da birer boşluk bırakıp KREDİ ve T.C. Kimlik Numarası yazılarak  1953’e sms atarak gerçekleşmektedir.

TEB: 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sunan TEB, aylık yüzde 1,49’dan başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Başvurular şubeye gitmeden bankanın internet sitesinden gerçekleşip, kredinin onaylanması durumunda 24 saat içerisinde kullandırılmaktadır.

Yapı Kredi Bankası: Yüzde 1,25’ten başlayan ihtiyaç kredisi faiz oranları ile çeşitli başvuru kanalları imkanları sağlamaktadır. Müşteriler birer boşluk bırakıp kullanmak istedikleri kredi türünü, T.C. kimlik numaralarını ve aylık gelirlerini 4411’e sms atarak, 444 0 444 numaralı hattı arayarak, bankanın ATM’lerinden ve internet şubesinden ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Türkiye İş Bankası: Anında ihtiyaç kredisi kapsamında İş Bankası maksimum 25.000 Türk Lirasına kadar kredi kullandırtmaktadır. 48 ay vadeye kadar ödeme seçeneği imkanları sağlamaktadır. Başvurular İşCep ve bankanın internet sitesi aracılığı ile gerçekleşmektedir.

QNB Finansbank: Maksimum 30.000 TL’ye kadar anında ihtiyaç kredisi kullandırtmaktadır. En uygun ihtiyaç kredisi vermeyi hedefleyen banka, çeşitli başvuru kanalı olanakları sağlamaktadır. Başvurular bankanın kendi internet sitesi aracılığı ile ya da Cep Şubesinden banka şubesine gitmeye gerek almadan hafta sonları da başvuru yapmak imkanı dahil olmak üzere kredi imkanı sunmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.