Ana SayfaKrediler2017 Bayram Kredileri

2017 Bayram Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2017 Ramazan Bayramı kapsamında yeterli nakitleri olmayan bireyler için bankalar nakit destekleri sağlıyorlar.  İndirimli dosya ücretleri, düşük tutarlarda taksitler ve düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenleyen bankalar avantajı kredi imkanları sağlıyorlar.

Her banka kendi özelinde farklı vade ve faiz oranları ile kredi kampanyaları düzenliyor. Size uygun olan vade ve faiz oranlarını belirleyip, ihtiyaçlarınız doğrultusunda finansman temin etmeniz hem ilerleyen süreçlerde banka ile sorun yaşamamanız hem de gerekli olan nakiti en kısa zamanda sağlamanız için yararlı olacaktır. 2017 Bayram Kredileri haberimizin detaylarında…

TEB

2017 Bayram kredisi kapsamında müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik kredi kampanyası düzenleyen bankalardan biri Türk Ekonomi Bankası (TEB)’dır. CEPTETEB ihtiyaç kredisi kampanyası ile 48 ay vadede yüzde 1,35’ten başlayan faiz oranları ile maksimum 30.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlamaktadır. TEB, Bayram Kredisi kapsamında kredi tahsis ücreti almayıp, aynı zamanda müşterilerine ön kefil ve teminat şartı sunmamaktadır.

Garanti Bankası

Garanti Bankası’nın sunduğu 2017 Bayram Kredisi Kampanyası yine 48 ay vadeli olup, ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,29’dan başlamaktadır. Anında ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan Garanti Bankası, şubeye gitmeden sms, mobil ya da internet bankacılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak müşterilerinin kullanabileceği kredi üst limitini 25.000 TL olarak belirlemiştir.

Türkiye İş Bankası

İş Bankası’nın düzenlediği bayram kredisi başvurularının son tarihi 4 Temmuz 2017 Salı günüdür. İş Bankası yüzde 1,25’ten başlayan faiz ile 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. 6 farklı çeşitte başvuru yapma seçeneği sunan İş Bankası, anında ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor, kefil şartı aramıyor.

Fibabanka

Fibabanka günde 10 TL ödeme imkanları ile 30.000 TL’ye kadar bayram kredisi sunuyor. Anında ihtiyaç kredisi sağlayan bankalardan biri olan Fibabanka, sms aracılığı ile başvuru yapacak bireylerin temin edebilecekleri maksimum kredi tutarını 20.000 TL, şubelerde başvurularını gerçekleştirecek bireyler için ise 30.000 TL olarak belirlemiştir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.