Ana SayfaDiğer İş İlanlarıBTK 71 Kişilik Memur Alımı Gerçekleştirecek!

BTK 71 Kişilik Memur Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan kamu personeli alım ilanına göre, farklı pozisyonlar için toplamda 71 kişilik personel alımı yapılacağı belirtildi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanında, kurumda boş olan pozisyonlar ve kamu personeli iş başvurusu yapacak olan adaylardan istenen belgeler ve şartlar hakkında detaylı bilgilere yer verildi.

İstihdam edilecek olan kamu personellerinin Genel İdare Hizmetleri Sınıfı’nda sekizinci ve dokuzuncu dereceden kadrolara atanacaklarını ifade eden kurum, 71 adet bilişim uzmanı yardımcısı personeli alımı yapacağını ifade ediyor. Alım yapılacak uzman yardımcılarının 18 kişisi sosyal bilimler alanında, 18 kişisi hukuk alanında, 35 kişisi de mühendislik alanında istihdam edilecek.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı Sınav Katılım Şartları

BTK tarafından yapılacak uzman yardımcısı personel alımı için düzenlenecek sınava başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan 48’nci maddedeki genel şartları sağlıyor olması ve Ocak ayı itibariyle 35 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Adaylardan sosyal bilimler arasında istihdam edilecek olanların dört yıllık siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler ve iktisat ve işletme fakültelerinden mezun olmaları, hukuk alanında istihdam edilecek personellerin hukuk fakültelerinden mezun olmaları, mühendislik alanında istihdam edilecek adayların ise elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon, endüstri ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekiyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı İş Başvurusu Detayları

2017 yılı A grubu için yapılan KPSS’den en az 70 puan alınmasını talep eden kurum, yapılacak başvuru aşamasında başvuru formunun doldurulup, imzalı ve fotoğraflı hale getirilmesini, diplomanın aslını ya da kurum tarafından onaylanmış örneğini ve KPSS sonuç belgesini bulundurması gerekiyor. Yapılacak olan iş başvurusunun Eskişehir yolu üzerinde bulunan merkez teşkilatına posta yolu ile ya da elden teslim ederek yapılması talep edilirken, iş başvurularının 5 Ocak – 17 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılması gerektiği belirtiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.