Ana SayfaKredilerHSBC'den Anında 15.000 TL İhtiyaç Kredisi!

HSBC’den Anında 15.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Bankası, evlilik, düğün, eğitim, alışveriş ve benzeri gibi tüm harcamalar için anında ihtiyaç kredisi sunuyor.

Anında ihtiyaç kredisi sunun HSBC Bankası, yüzde 1,43’ten başlayan ihtiyaç kredisi faiz oranları uyguluyor. Faiz oranları hem bireylerin tercih ettiklerini ödeme planı süresine hem de bireylerin krediyi sigortalı ya da sigortasız kullanmalarına göre değişkenlik gösteriyor.

Sigortalı ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler için 24 ay vadeye kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,43 oranında, 24 ay ile 48 ay arasındaki ödeme planlarında yüzde 1,48 oranında faiz uygulanıyor. Sigortasız ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler için ise yine 24 ay vadeye kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,46 oranında, 24 ay ile 48 ay arasındaki ödeme planlarında ise yüzde 1,51 oranında faiz uygulanıyor.

Sigorta ödemeleri bireylerin cinsiyetlerine yaşlarına, bankadan aldıklarının kredinin tutarından düzenlenen ödeme planı süresine göre farklılık gösteriyor. Ayrıca kredi dosya masrafları için temin edilen finansmanın binde beşi kadar kredi tahsis ücreti alınıyor. Kredi tahsis ücreti müşterilerden ödemeler süresince bir kez tahsil ediliyor.

HSBC anında ihtiyaç kredisi başvurusu bankanın web sitesinden, telefon ve internet bankacılığı üzerinden gerçekleşiyor. Söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyası için bireyler banka şubelerinde gidip yine başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Anında 15.000 TL İhtiyaç Kredisi

HSBC’nin düzenlediği kampanya dahilinde  sigorta ödemesi yapılmadan 48 ay vadeli ödeme planı 15 bin TL tutarında finansman alan bireylerin aylık kredi ödemesi 467,01 Türk Lirası, yüzde 1,48 faiz oranı ile kredi sonunda ödeyecekleri toplam tutar ise  22 bin 416,30 Türk Lirası olmaktadır.

Sigorta ödemesini yaparak 48 ay vadeli 15.000 Türk Lirası finansman alan bireylerin aylık kredi ödemesi 470,51 Türk Lirası, yüzde 1,51 faiz oranı ile kredi sonunda ödeyecekleri toplam tutar  22 bin 584,43 Türk Lirası olmaktadır. 15.000 TL için tahsil edilen kredi tahsis ücreti ise 75 TL’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.