Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank, Yeni Mezun Banka Personel Alımları Yapacak!

ING Bank, Yeni Mezun Banka Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank, Finans departmanında sürekli ve tam zamanlı görevlendirmek için banka personel alımları yapacak.

Mobil Satış Yönetimi Yetkili Yardımcısı alımları yapacak olan ING Bank, banka iş başvurusu yapacak adaylardan bazı şartlar istemektedir.

ING Bank Personel Alım Detayları

 Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında adayların 30 yaş ve altındaki yaş gruplarında olmaları istenmektedir. Yeni mezun ön lisans ya da lisans programlarından mezun olan kişilerin banka iş başvurusu yapmalarını isteyen ING Bank, tüm adayların her zaman dinamik, enerjik, motivasyonlarının hep yüksek, güler yüzlü, ekip çalışmalarında başarılı, ekibe uyumlu, insan ilişki ve iletişimlerinin iyi olmasını istemektedir.

Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olanların iş başvurusunda bulunması istenip, tüm adayların sosyal, ikna yeteneklerinin kuvvetli olması, karşısındaki insana her zaman güven vermeleri, her zaman bir adım önde olmayı başarabilmeleri, sorumluluk sahibi olup, sorumluluk alabilmeleri ve bunları zamanında, eksiksiz gerçekleştirebilmeleri istenmektedir.

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında adaylar Ankara ING Bank şubelerine görevlendirileceklerdir. Bunun için de tüm adayların ya Ankara’da ikamet ediyor olması ya da başvuru onayından sonra Ankara’da ikamet etmeye uygun olmaları gerekmektedir.

Bankacılık kariyerinde Saha Satış Yöneticiliği ile Şube Bankacılığı pozisyonlarında ilerlemek isteyenlerin başvuru yapması istenip, erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları ya da en az 2 seneliğine tecil ettirmiş olmaları istenmektedir.

Banka Personel Alımları için Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Son başvuru tarihi 8 Haziran 2018 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra şartlara uygun olan adaylarla banka iletişime geçecektir.

ING Bank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-mobil-satis-yonetimi-yetkili-yardimcisi-2032172
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.