Ana SayfaGündemFintech Girişimcilerine ING Bank’tan 100.000 TL Destek! Son Başvuru Temmuzda!

Fintech Girişimcilerine ING Bank’tan 100.000 TL Destek! Son Başvuru Temmuzda!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İnovatif düşünceleri hem kurum içinde hem de kurum dışında destek veren ING Bank, finansal teknolojiler yani fintech üzerine çalışan girişimlerin projelerini faaliyete geçirmeleri için destek veriyor. İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent ile 2017 yılında faaliyete geçirdiği işbirliğini 2018 yılında da sürdüren ING Bank, ticarileştirilebilir ürünlerin oluşmasına destek veriyor.

Big Bang Girişimcilik Yarışması Neler Sağlıyor?

Türkiye geneli başvurularını yapan girişimcilere melek yatırımcıları ve hiçbir karşılık beklemeden destek veren kurumları bir araya getiren Big Bang Girişimcilik Yarışması, bu sene 6.sına imza atıyor.

Bu sene yarışmada girişimcilere 7 milyon TL’den fazla ödül ve yatırım sağlanması hedefleniyor. Girişimcilere İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi’nde 1 seneliğine açık ofis, satış, network ve mentorluk imkanı sağlanacak.

ING Bank Fintech Özel Ödül dahilinde banka tarafından başarılı görülen fintech girişimcilerine ise 100.000 TL ödül verilecek. ING Bank desteği ile İTÜ Çekirdek girişimcisi olmak isteyenlerin başvurularını temmuz sonuna kadar yapmaları gerekiyor.

Şamlı: Türkiye’ye Yapılabilecek En Değerli Yatırım Girişimcilik ve İnovasyon

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ING Bank Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Şamlı, ING Bank olarak hem kurum içinde hem de kurum dışında güçlü bir inovasyon ve girişimcilik ekosistemi oluşturmak, bu sistemi desteklemek için sürekli çalıştıklarını söyledi. Ülkemizde inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesinin herkes için öncelik olması gerektiğini söyleyen Şamlı, bunun yalnızca finans ve teknoloji sektörlerine değil, tüm sektörlere bağlı olduğunu, Türkiye için çok değerli olduğunu, bu kapsamda da hem Türkiye’ye hem de şirkete yapılabilinecek en değerli yatırımın inovasyon ve girişimcilik olduğunu söyledi.

“Girişimcilere Mentör Desteği Verdik”

ING Bank olarak inovasyon ekosisteminde kalıcı ve önemli etkiler yaratmak istediklerini söyleyen Şamlı, açtıkları Orange Lab ile kurum içindeki inovatif fikirlere destek verdiklerini, 2017’de ilk defa Big Bang Grişimcilik Yarışmasıyla girişimcilere kuluçka döneminde desek verdiklerini, buna ek olarak da 3 proje için Orange Lab’ın ücretsiz olarak kullanıma sunduklarını, 40’dan fazla yöneticiden meydana gelen mentör ağıyla da çok sayıda girişimciye uzman desteği verdiklerini, İTÜ Çekirdek işbirliğinin ING Bank’ı finansal teknolojiler kapsamında ileriye taşıyacağını inandıklarını söyledi.

Dünyanın en iyi 3., Avrupa’nın ise en iyi 2. Kuluçka merkezinin İTÜ Çekirdek olduğunu söyleyen İTÜ ARI Teknokent CEO’su Kenan Çolpan ise, aralarına katılan destekçilerle daha da güçlü hale geldiklerini, finans sektörüne çok daha fazla girişimci yetiştirme imkanı bulduklarını söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.