Ana SayfaGündemAvrasya Tüneli Geçiş Ödemeleri için Yapı Kredi Bankası Kolaylığı!

Avrasya Tüneli Geçiş Ödemeleri için Yapı Kredi Bankası Kolaylığı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İstanbul’da Anadolu ve Avrupa kıtaları arasındaki en kısa ulaşım yolu olan Avrasya Tüneli ödemelerinde vatandaşlara yeni bir kolaylık sağlandı.

Avrasya Tüneli Geçiş Ödemeleri için Sürücülere Kolaylık

İki kıta arası geçişlerde Avrasya Tüneli’ni kullanacak olan sürücülere kolaylık sağlandı. Sürücüler artık geçiş ücretlerinin ödemelerini Yapı Kredi Bankası üzerinden yapabilecekler. Vatandaşlar önceki dönemlerde geçiş ödemeleri ile ihlalli geçiş ödemelerini www.avrasyatuneli.com sitesi üzerinde yapıyorlardı. Bunun yanı sıra aynı zamanda Garanti Bankası aracılığıyla Avrasya Tüneli Geçiş Ödemeleri yapılabiliyordu.

Avrasya Tüneli ile Yapı Kredi Bankası arasında iş birlik yapıldı. Yapılan iş birlikle birlikte sürücüler hem Avrasya Tüneli geçiş ödemeleri hem de ihlalli geçiş cezalarının ödemelerini kolay bir şekilde yapabilecekler. Bunun için banka şubelerine ek olarak da kanallar sunulacak. Yani banka müşterisi olan bir vatandaş mobil bankacılık uygulaması ya da internet bankacılığı hizmetinden yararlanabilecek. Mobil bankacılık uygulamasından Avrasya Tüneli geçiş ödemeleri yapmak için uygulamadaki fatura ödeme bölümünün kullanılması gerekmekte. İnternet bankacılığı üzerinden de yine benzer şekilde fatura ödemeleri kısmından hızlı bir şekilde yapılabilir.

Yapı Kredi Bankası ile Avrasya Tüneli arasında yapılan söz konusu iş birlik 15 Nisan 2018 Pazar günü yürürlüğe girdi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.